16/07
2018

Gezocht: deelnemers NVP Kleine Slimme Groep "HR in de VUCA-wereld"

Omgevingsinvloeden als digitalisering, nieuwe technologieën, globalisering, snel wijzigende klantbehoeften en (internationale) reguleringen hebben direct invloed op hoe organisaties georganiseerd zijn. Er wordt veel gesproken en geschreven over de impact van deze ontwikkelen op banen en op de competenties die medewerkers nodig hebben om in de nabije toekomst inzetbaar en relevant te blijven en wat voor organisaties van belang is om competitief te blijven in een VUCA wereld.

De NVP organiseert rondom het thema “HR in de VUCA-wereld” een zogenaamde Kleine Slimme Groep (KSG). Een divers samengestelde groep mensen qua achtergronden, overtuigingen en ervaringen met een visie op het thema.

We zoeken daarom 2 à 3 enthousiaste en gepassioneerde HR-professionals (wel/niet NVP-lid maakt niet uit) om deel te nemen aan deze KSG. Doelstelling is om gezamenlijk een whitepaper te schrijven over de invloeden van de VUCA-wereld op HR.  Aansluitend op de publicatie van het whitepaper wordt een avondsessie georganiseerd om de inzichten te delen met onze NVP leden.

Ben jij geïnteresseerd en wil je graag jouw bijdrage leveren aan deze KSG? Dan zien we graag een korte motivatie en een link naar je LinkedInprofiel tegemoet. Voor de dynamiek in de groep gaan we vooraf met deelnemers in gesprek waarvoor je automatisch een uitnodiging ontvangt. Je motivatie en de link naar je Linkedinprofiel kun je sturen naar: info@nvp-plaza.nl.

Deelname aan deze kleine slimme groep, kent de volgende ‘spelregels’:

  • Gewenste bijdrage: meedenken over en uitvoering geven aan inhoud en vormgeving mbt het thema HR in de VUCA wereld.
  • Doel: het creëren van een whitepaper en organiseren van een avondsessie rondom dit thema.
  • Duur / beoogde doorlooptijd KSG: september t/m oktober 2018
  • Criteria: enthousiast, kennis en visie op het thema, commitment voor de duur van het KSG.

Onze partners