06/11
2018

NVP en Top Employers Institute zetten in op kennisdeling HR-ontwikkeling

De NVP en Top Employers Institute bundelen hun krachten om HR-professionals te informeren over actuele inzichten waardoor HR zich kan blijven ontwikkelen. 

De NVP en Top Employers Institute delen de ambitie om HR op een hoger niveau te brengen, waardoor medewerkers optimaal de mogelijkheid krijgen om goed en gelukkig te kunnen functioneren. Daarom gaan de NVP en Top Employers Institute data en evenementen met elkaar delen.

Rutger Steyerberg, Directeur Top Employers Institute Benelux: “Als internationale certificeerder op het gebied van HR hebben wij inzicht in de trends en ontwikkelingen wereldwijd. Het is onze ambitie om HR op een hoger niveau te brengen door bedrijven inzicht te geven waar ze staan, waardoor HR zich verder kan ontwikkelen en medewerkers kunnen bijdragen aan een succesvolle organisatie. Ontwikkeling van medewerkers en het HR vak sluit goed aan op de doelstellingen van NVP.”

Kim Willems, bestuurslid NVP: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Top Employers Institute. “Develop, always” is een van de kernwaarden van Top Employers Institute, waar wij als hét HR netwerk van Nederland volledig achter staan. Hiermee partneren we met een sterke specialistische partner op het terrein van HR-ontwikkeling. Binnen de samenwerking zal de focus dan ook liggen op het delen van exclusieve kennis. Know how waarmee de NVP een nog actueler en hoogwaardiger kennisplatform is voor HR- Nederland en NVP-leden in het bijzonder."

Op de foto van links naar rechts: Jelderik Schutz (NVP), Rutger Steyerberg (Top Employers Institute Beneux) en Kim Willems (NVP-bestuur)

Onze partners