18/11
2018

SAP en NVP zetten in op digitale transformatie op de werkvloer

De NVP en SAP Nederland gaan een partnerschap aan. Onze gedeelde passie voor HR-technologie vormt de basis voor deze nieuwe samenwerking waarin we elkaar willen versterken.

Raymond Schröder, head of SAP SuccessFactors Nederland: “Deze samenwerking sluit naadloos aan op ons ‘continu process’ op het nog beter toepasbaar maken van onze oplossingen en het ontwikkelen van innovaties. Het ontwikkelen en toepasbaar maken van technologie gaat altijd hand-in-hand met gebruikers en hun wensen. Met deze samenwerking snijdt het mes aan twee kanten; SAP SuccessFactors geeft tech inspiratie aan de leden van de NVP en wij krijgen feedback op ontwikkelingen en zien wat de actuele HR-uitdagingen zijn in de markt”.

Herman Rolfers, bestuurslid NVP: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met SAP. ‘Innovatie’ is een van de kernwaarden van SAP en wij, als het netwerk voor HR-professionals, delen deze kernwaarde. Met SAP als partner heeft de NVP een zeer specialistische partij in de sterk innovatieve arena van HR-Tech aan haar zijde. Binnen de samenwerking zal de focus liggen op het delen van exclusieve kennis om HR nog beter te ondersteunen bij innovatieprojecten."

Op de foto van links naar rechts:
Kim Willems (NVP) Ansgar Ruhnau (SAP) Sonja van Sleeuwen (SAP), Raymond Schröder (SAP) en Alice Diels (NVP

Onze partners