18/11
2018

Met NVP-korting naar Night of the Proffie op 13 december: uitreiking HR Proffie 2018

De HR Proffie is een initiatief van Berenschot in samenwerking met NVP, Compagnon en SkillsTown. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de organisatie die het beste HR-beleid van Nederland heeft uitgevoerd en heeft als doel het belang van een inspirerend en doeltreffend HR-beleid voor een succesvolle organisatie te onderstrepen.

Nieuw dit jaar is dat de HR Proffie in het teken staat van het thema "Workforce of the Future". Om dit te herkennen én erkennen wordt de HR Proffie 2018 toegekend aan de organisatie die heeft laten zien hoe HR-strategie en HR-activiteiten goed kan inspelen op snelle veranderende omstandigheden. Dat kan bijvoorbeeld een doordachte organisatie aanpassing zijn, nieuwe slimme wervingstechnieken, een succesvol opleidingsprogramma of een geslaagd cultuurveranderingsprogramma. De vakjury is niet zo zeer op zoek naar volledige perfectie, maar naar best-practices; concrete voorbeelden die het HR-vakgebied verder brengen. De winnaar mag zich met recht profileren als de organisatie met het beste track record op het terrein van personeelsmanagement.

De genomineerden voor de HR Proffie 2018 zijn:

  • a.s.r.
  • Royal Schiphol Group
  • Randstad Groep Nederland
  • YoungCapital

Op donderdag 13 december is het zover, dan maken we de winnaar van de HR Proffie 2018 bekend.

Wil je bij dit exclusieve en feestelijke HR-event aanwezig zijn, dan ontvang je als NVP-lid € 50 korting op de ticketprijs van € 245 en betaal je € 195. Geef bij je aanmelding in het vak ‘eventuele vragen of opmerkingen’ aan, dat je lid bent van de NVP en de korting wordt verrekend.

Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar Night of the Proffie

Onze partners