01/01
2019

Doe mee met de NVP Employee Experience Challenge

Ga jij de uitdaging aan?

De NVP organiseert op donderdag 14 maart een spetterend event voor iedere HR-professional die de beste Employee Experience wil creëren.

Op zoek naar de ‘totaalervaring’
Een gelukkige werknemer is een productievere werknemer. Dat onderstrepen verschillende wetenschappelijke studies. In een digitale wereld met toenemende transparantie en de groeiende invloed van millennials, verwachten werknemers een productieve, boeiende en plezierige werkomgeving. Ze willen een ‘totaalervaring’, waarbij het niet alleen gaat om wat de medewerker tijdens zijn employee journey doet, maar ook om wat hij voelt.

Van levensbelang
Organisaties worstelen om mensen te binden en te behouden. Traditionele systemen en tools zijn niet langer toereikend om medewerkers en teams gemotiveerd en betrokken te houden. Om als organisatie geweldige resultaten te blijven realiseren, is het creëren van de beste Employee Experience op dit moment voor HR – en dus voor jou – van levensbelang. 

Laat je meenemen
Als HR Professional sta jij in de voorhoede van innovatie van de bedrijfscultuur en performance management. Hoe ga jij de beste Employee Experience creëren? En daarmee de impact van HR bij jouw organisatie vergroten?  Om daar achter te komen, organiseert NVP de Employee Experience Challenge. We hebben een gevarieerd programma voor je samengesteld, boordevol kennis, ervaringen en ideeën over Employee Experience. Laat je tijdens dit event meenemen in deze boeiende materie door sprekers die de zaken scherp voor je neerzetten, zodat je geïnspireerd en met de juiste bagage de vertaling naar jouw medewerkers en organisatie kunt maken.

Reserveer donderdag 14 maart 2019 in je agenda: NVP Employee Experience Challenge, Amstelveen.

Onze partners