16/01
2019

Early Bird bonus voor NVP Challenge Employee Experience (voor niet-leden)

Een gelukkige werknemer is een productievere werknemer. Dat onderstrepen tal van  wetenschappelijke studies. De NVP haakt in op dit thema en organiseert op donderdag 14 maart bij KPMG in Amstelveen een spetterend event voor de HR-professional die de beste Employee Experience wil creëren. Voor leden van het NVP-netwerk is de Employee Experience Challenge gratis! En voor HR-collega’s of relaties die dit nog niet zijn, is er tot eind van de maand een aantrekkelijke Early Bird korting.

In een digitale wereld met toenemende transparantie, de groeiende invloed van millennials en de impact van nieuwe ontwikkelingen op alle generaties op de werkvloer, verwachten werknemers een productieve, boeiende en plezierige werkomgeving. Ze willen een ‘totaalervaring’, waarbij het niet alleen gaat om wat de medewerker tijdens zijn employee journey doet, maar ook om wat hij voelt.

Voorhoede van innovatie
Om als organisatie puike resultaten te blijven realiseren, is het creëren van de beste employee experience voor HR – en dus voor jou – van levensbelang. Als HR-Professional sta jij in de voorhoede van innovatie van de bedrijfscultuur en performance management. Hoe ga jij de beste employee experience creëren? En daarmee de impact van HR bij jouw organisatie vergroten?

Wie deze dag boordevol inspiratie en informatie wil bijwonen, komt naar de Employee Experience Challenge. De line-up sluit naadloos aan op dit actuele thema. Erik Dirven (Time to Change) ontwikkelt mensen en organisaties om hun verborgen potentieel vrij te maken en te mobiliseren ten dienste van persoonlijke of collectieve verandering en vernieuwing. Kay Formanek (KAY Diversity & Performance) is gepassioneerd over diversiteit en hoe deze de maatschappelijke en zakelijke prestaties bevordert wanneer belangrijke barrières worden verwijderd.

Geluk op de werkvloer
Guido Heezen
(Effectory) helpt organisaties inzichtelijk te maken hoe feedback en ideeën van medewerkers bijdragen aan succesvolle organisaties. Heleen Mes (HappinessBureau) adviseert organisaties en HR over geluk op de werkvloer. Rutger Steyerberg (Top Employers Institute Benelux) spreekt over de relevantie van nieuw performance management en daarmee de optimalisatie van employee experience. Wenda Bolink (Proof) helpt organisaties bij het vertalen van hun ambities naar een awe-inspiring employee experience gedurende de gehele employee journey. Mark van Stol (Deloitte) adviseert HR bij transformatieprojecten op basis van employee experience onderzoek. Maggie Ammerlaan & Jelderik Schutz (Schiphol Group) praten over de impact van goede onboarding op employee experience. Dus… wie In één dag volledig op de hoogte wil zijn van de laatste inzichten over employee experience? Kom dan 14 maart naar Amstelveen! Je gaat met praktische bagage naar huis, waarmee je concreet aan de slag kunt.

Kortingen voor collega’s of relaties
Voor leden van het NVP-netwerk is de Employee Experience Challenge gratis. Neem jij je collega’s of netwerkrelaties mee die nog niet zijn aangehaakt bij het NVP netwerk, dan bieden we hen een aantrekkelijke early bird korting. Bij inschrijving vóór 31 januari 2019 is de prijs slechts € 129,- inclusief btw per persoon. Na 31 januari 2019 is dit € 199,-

Voor meer informatie en aanmelden kijk in de NVP-agenda

Onze partners