07/01
2019

Met korting naar EAPM-congres

Op 4 en 5 april organiseert the European Association for People Management (EAPM)  het 29e European HR Congress in Bled, Slovenië. 

Centraal tijdens dit congres staan de continue aanpassing van de rol van HR als gevolg van onder andere digitale technologie, agile werken en culturele en organisatorische transformaties. 

Voor meer programma-informatie en om je aan te melden klik hier
Je kunt de volgende kortingscode gebruiken: EAPMMEMBERS2019 
•    aanmelding voor 31 januari 2019 - € 377 + vat 
•    aanmelding voor 28 februari 2019 - € 435 + vat
•    normale prijs - € 464 + vat

NVP Netwerk Internationaal organiseert een delegatie naar dit EAPM-congres. Meer informatie met betrekking tot reis- en verblijfsmogelijkheden en netwerken tijdens het congres kan worden verkregen bij Hans Brouwer:
hans.brouwer@planet.nl 
 

Extra informatie over reis en verblijf
Voor vervoer van Ljubljana naar Bled raden we je aan om GoOpti te gebruiken – de website voor transfers van oa vliegvelden: betrouwbaar, op tijd en met scherpe prijzen. Je kunt vervoer regelen op hun website – goopti.com . Je kunt aankomstlocatie (het hotel waar je verblijft) ingeven. Het advies is om eerst je boeking te regelen in een van de hotels in Bled – deze vind je op de website Love-hr.com onder de tag Locatie en hotels. Vergeet bij het reserveren van het hotel niet te vermelden dat je daar als deelnemer aan het EAPM-congres zult verblijven.

Onze partners