07/02
2019

Doe mee aan het HR Trendonderzoek

NVP-leden zijn uitgenodigd om mee te doen aan het HR Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar de stand van HR anno 2019. Het HR-Trendonderzoek wordt verspreid onder ruim 15.000 vakgenoten op HRM- en salarisgebied en gaat in op vragen als:

  • Wat zijn de HR-beleidsthema’s voor het lopende en aankomende jaar?
  • Hoe gaat HR om met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?
  • Hoe is het gesteld met de automatiseringsgraad van de HR-afdeling?
  • Is HR klaar voor een nieuwe beoordelingssytematiek?

Maar ook vragen als:

  • Verdien ik wel marktconform?
  • Word ik voldoende gewaardeerd door mijn collega’s en direct leidinggevende?

Voor niks gaat de zon op!
Als je vóór vrijdag 29 maart aanstaande de volledige vragenlijst invult, ontvang je niet alleen kosteloos de resultaten van het onderzoek als pdf. Je maakt ook nog eens kans op een geweldige prijs, namelijk 5x2 VIP tickets voor een concert naar keuze in AFAS Live, natuurlijk wel op basis van beschikbaarheid. Na 29 maart sluit de enquête en gaat Berenschot de resultaten verwerken.

Strikt vertrouwelijk
Uiteraard worden uw antwoorden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld. Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer 20 minuten. Deze enquête is gericht op HR-professionals met een dienstverband en zelfstandig gevestigde adviseurs.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Met vriendelijke groet,
Het team van HR Trends


HR-Trendonderzoek 2018-2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: Afas, Berenschot, Compagnon, NVP, Ooa, en Recruiters United. Het is mogelijk dat u meerdere uitnodigingen ontvangt, het is echter de bedoeling dat u één keer de enquête invult.

Onze partners