21/03
2019

Gezocht nieuw Bestuurslid

Onze Missie
De NVP wil als onafhankelijke HR-autoriteit het vakinhoudelijke debat voeden en voeren met nieuwe inzichten en haar leden verrassen met kennis en inspiratie. Dat doen we door de spil van het netwerk voor HR-professionals te zijn. Een netwerk dat staat voor hoge kwaliteit, voor innovatie en uitdaging.

Herken jij jezelf in deze missie en kun je niet wachten om actief je steentje bij te dragen? Solliciteer dan naar een boeiende plek binnen ons enthousiaste bestuur!

Wie wij zoeken
Wij zoeken voor deze vrijwillige bestuursfunctie twee enthousiaste NVP-leden die ons bestuur komen versterken. Je hebt wekelijks wat tijd beschikbaar en bent uiteraard ook aanwezig tijdens de bestuursvergaderingen, Excom vergaderingen en ALV’s (in totaal ongeveer 12 meetings per jaar). Je hebt enige bestuurlijke ervaring en bent graag bereid je samen met je medebestuurders in te zetten voor onze missie. Iedere bestuurder heeft een eigen portefeuille, en bij de verdeling van de taken houden we natuurlijk rekening met je voorkeur en ervaring.

De NVP is een vereniging waarin verschillende soorten professionals verenigd zijn. Binnen de vereniging kennen we Young Professionals, Professionals, Senior Professionals en HR-directeuren, vanuit de overheid, grote corporaties, het MKB en als zelfstandige. Het bestuur streeft er naar een afspiegeling te zijn van de ledenpopulatie, en houdt daar bij de selectie van nieuwe bestuursleden dan ook rekening mee.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar info@nvp-hrnetwerk.nl

Wil je eerst wat meer informatie? Kijk dan op onze website of neem dan contact op met onze verenigingsmanager Caroline Loomans (06-23474148).

 

NVP: VERRASSEND, VERBINDEND, VERTROUWD

Onze partners