31/03
2019

Nieuwe leden aanbieding

Neem jij je werk als HR-professional serieus en wil je jouw organisatie blijven voeden met nieuwe inzichten en ideeën op HR-gebied? Dan kun je niet om de NVP heen!

Word  daarom nu lid, en ontvang gratis het boek  ‘De Employee Journey’ van Sascha Becker en Wenda Bolink.

Ben je al lid van de NVP en vind je dat je collega dat ook zou moeten zijn? meld hem/haar dan aan als lid en ontvang allebei dit mooie welkomstgeschenk!

DEEL MEE  -  DOE MEE  -  GROEI MEE

 

Meld je voor 1 juli 2019 aan als NVP-lid en ontvang het boek: ‘De Employee Journey’ van Sascha Becker en Wenda Bolink.

Happy employees = happy customers = more business value

De juiste talenten die voor jou kiezen. Medewerkers die met passie bijdragen aan het succes van de organisatie. En oud-medewerkers die nog steeds ambassadeur zijn. Aandacht voor een optimale employee journey levert veel op. Meer omzet, minder verloop en minder verzuim bijvoorbeeld. Bovendien ben je aantrekkelijk voor nieuw talent. Combineer dat met een toenemende wereldwijde schaarste aan talenten en er ontstaat een situatie waarin elke organisatie gedwongen is te investeren in de employee experience. Hoe je dat doet lees je in het boek De employee journey. 

Het boek neemt lezers in vogelvlucht mee in de totale employee journey, de verschillende fases en de belangrijkste contactmomenten per fase. Ook beschrijft het boek de zes belangrijkste factoren waar je als organisatie aan kunt werken om de employee experience positief te beïnvloeden. Met aansprekende praktijkvoorbeelden van onder andere Univé, Antoni van Leeuwenhoek, Dura Vermeer en KLM. Auteurs Sascha Becker en Wenda Bolink kunnen niet altijd de diepte ingaan, omdat zij over elke factor en over elk contactmoment al een boek kunnen schrijven. Dit is een bewuste keuze, want met dit boek willen de auteurs inzicht geven in de gehele employee journey en handvatten bieden om de employee experience te verbeteren. 

Voor deze actie gelden de volgende voorwaarden: 

  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Het boek is niet inwisselbaar voor geld.
  • Je bent per direct lid, je ontvangt automatisch een factuur.

Deze actie geldt alleen in combinatie met één van de volgende lidmaatschappen:

Professioneel lidmaatschap
Afgestudeerd aan een HBO-opleiding Personeel en Arbeid of minimaal een vergelijkbare opleiding; of; Ten minste drie jaar praktijkervaring in een functie op het terrein van personeel en organisatie.

Young Professional lidmaatschap
Je voldoet aan de voorwaarden van het Persoonlijk lidmaatschap en je bent jonger dan 28 jaar. 

Extern lidmaatschap
Je bent geïnteresseerd e/o werkzaam in HR, je voldoet niet aan de voorwaarden van een persoonlijk lidmaatschap, maar wil toch graag lid worden.


Verder......

*Contributie wordt naar rato berekend vanaf het moment dat je je als lid van het NVP-Netwerk inschrijft. Klik hier voor meer informatie over de contributie.

Meld je hier aan als NVP-lid

Onze partners