18/06
2019

Meelopen op je eigen werkvloer

De Nationale MeewerkWeek komt er weer aan. Vanaf maandag 9 september gaan in heel Nederland directies en managers aan de slag op hun eigen werkvloer. Doel is om het de band tussen werkvloer en leiding te vergroten en meer inzicht te krijgen in de processen op de werkvloer.

De Nationale MeewerkWeek is een initiatief van schoonmaakbedrijf CSU. In 2005 riep dit bedrijf een meewerkweek in het leven voor het eigen management. Dit was zo’n groot succes dat CSU enkele jaren geleden besloot er een landelijk evenement van te maken.

Volgens de organisatoren heeft het onmiskenbaar voordelen om mee te lopen met je eigen mensen, ook al is dat soms maar een dagdeel. Je verkleint de afstand met de mensen op de werkvloer en je bent veel benaderbaarder als je de handen uit de mouwen steekt op de werkvloer. Hierdoor ontstaan waardevolle gesprekken.

Zin om mee te doen? Je kunt je aanmelden op Nationalemeewerkweek.nl. Deelnemende organisaties ontvangen een toolkit om de meewerkweek optimaal te laten verlopen.

Onze partners