05/08
2019

De NVP LinkedIN groep: laten we het interessant houden!

De LinkedIN groep van de NVP is er voor iedere HR-professional die een netwerk wil opbouwen en kennis wil vergaren en delen met vakgenoten. Je kunt dit platform gebruiken om andere HR-professionals vragen te stellen, om vragen te beantwoorden en om interessante (niet commerciële) informatie, artikelen, tips en advies te delen. 

Het komt regelmatig voor dat leden van de groep berichten met een commerciële doelstelling posten. Dat is niet de bedoeling, en deze berichten zullen dan ook door ons verwijderd worden. Reclame en vacatures worden door velen gezien als SPAM, en dan haken mensen af in deze groep. Dat zou zonde zijn juist omdat het zo’n krachtig medium is om elkaar te informeren. Dus een vriendelijk verzoek om je aan de regels te houden!

Om de groep voor iedereen interessant te houden zetten we alle regels nog eens voor je op een rijtje:

  • Gebruik als gebruikersnaam alleen voor- en achternaam en geen toevoegingen (06-nummers, websites ed.) 
  • Gebruik als profielfoto alleen je persoonlijke foto. Dus geen company logo’s, reclame ed. 
  • Plaats onder ‘discussions’ alleen items die hieraan voldoen. In het algemeen (volgens Van Dale): “om een vrije gedachtewisseling over een zeker onderwerp uit te lokken, waaraan zoveel mogelijk van de aanwezigen deelnemen.” Een open vraag of probleem voorleggen kan tevens hier plaatsvinden, zolang het maar reactie oproept van leden. 
  • Adverteer niet met eigen of andermans producten of diensten (hier vallen dus ook activiteiten/evenementen en vacatures onder). 
  • Gebruik de groep niet om leden voor je eigen netwerk of groep te werven 

Bijdragen die niet aan de voorwaarden voldoen of die onacceptabel taalgebruik bevatten worden verwijderd. Leden die misbruik blijven maken zullen uit de groep worden verwijderd. 

Maar vooral aan iedereen die zich wél aan de regels houdt: Bedankt alvast voor jullie inhoudelijke bijdragen!

Heb jij je nog niet aangesloten bij onze groep? Neem eens kijkje op onze pagina en meld je aan

Onze partners