28/08
2019

Save the date: NVP Event over HR-Leiderschap


‘Je hebt wat te doen als HR-Leider.’ Over dat prikkelende thema organiseert de NVP op een unieke locatie - Villa Jongerius - een exclusief event voor HR-eindverantwoordelijken, Hét NVP Event over HR-leiderschap. Want het HR-vak kan niet zonder krachtige leiders!

Zet dus vast in de agenda: 25 november, Utrecht.

Jeroen Seegers, gepromoveerd in leiderschap, is één van de keynotes die heilig gelooft in ‘secure base leiders’: HR-verantwoordelijken die zorgen voor verbinding en vertrouwen en die duidelijkheid combineren in koers met het creëren van een sterke band met hun medewerkers. 

Daarnaast komen sprekers vanuit verschillende rollen hun visie op leiderschap geven en zo het publiek uitdagen. Wat gaan we doen? In een kleine setting sparren we met sprekers en collega’s over vragen als: hoe pak je met overtuiging je HR-leiderschapsrol? Wat voor type leider ben jij? Hoe neem je krachtig stelling en zo de verantwoordelijkheid voor de People Business? Aan het eind van de dag is het niet klaar. Sterker nog, dan begint het eigenlijk pas. Want met alle bevindingen start de NVP een intervisietraject speciaal voor HR-eindverantwoordelijken die zich (nog) verder willen ontwikkelen tot een krachtig HR-leider!

Iedere NVP’er met HR-eindverantwoordelijkheid krijgt een persoonlijke uitnodiging. Zeker zijn van een plek? Mail activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Geïnteresseerde HR-managers die geen NVP- lid zijn kunnen contact opnemen via hetzelfde email-adres. In het septembernummer van NVP Magazine een voorbeschouwing op dit HR Event.

Onze partners