08/07
2015

Uitbreiding bestuur Young Professionals

De NVP Young Professionals breidt haar bestuur uit met twee nieuwe bestuursleden: Sander ten Kate als vice-voorzitter en Marleen Willemink als penningmeester. Zij stellen zich graag aan je voor:

Sander:
Mijn naam is Sander ten Kate en mijn passie is HR en Learning & Development. Niks brengt mij een grotere smile op mijn gezicht dan het zien groeien van de mensen om mij heen. Deze glimlach krijg ik dagelijks op mijn gezicht op het kantoor van Perflectie: een geweldig leerzame startup die individuen en organisaties helpt succesvol gedrag te veranderen in de dagelijkse praktijk. Als Learning & Development adviseur hou ik mij bezig met de doorontwikkeling van de gedragsveranderingsmethodiek en de beleving van de deelnemer. Als enthousiaste ambassadeur van de NVP heb ik anderen weten te inspireren om zich aan te sluiten bij de events van Young Professionals. Ook op deze bijeenkomsten luidt mijn main objective: inspireren, kennis uitwisselen en succesvol netwerken. Mocht ik je nog niet ontmoet hebben, dan zie ik je graag op één van onze inspirerende bijeenkomsten!

Marleen:
Mijn naam is Marleen Willemink en ik ben werkzaam als HR adviseur bij twee MKB-zusterorganisaties genaamd Bomenwacht en DataQuint. Afgelopen jaren ben ik als ambassadeur van de NVP YP steeds meer betrokken geraakt bij de NVP en elke keer kom ik weer thuis met nieuwe kennis, inspiratie, contacten en bovenal veel energie! Daarnaast levert het mij veel toegevoegde waarde in mijn huidige functie waar ik in mijn eentje de HR afdeling vervul. Om deze betrokkenheid te intensiveren heb ik besloten deel te gaan nemen aan het bestuur NVP YP. Met veel enthousiasme hoop ik mij in te kunnen zetten om YP'ers te laten ervaren hoe leuk het is om te netwerken en kennis op te doen via NVP en uiteraard de NVP YP verder op de kaart te zetten! Ik hoop je gauw te ontmoeten op één van onze bijeenkomsten! 

Onze partners