23/07
2015

Kom naar HR Live, het HR vakevent van 2015!

Graag willen wij je uitnodigen voor HR Live, het leuke, interessante en kennisintensieve event voor HR-stakeholders. HR Live vindt plaats op 13 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag.

Nieuw concept
Centraal op HR Live staat de kennisoverdracht van thought leaders, het verbinden en het onderling netwerken. Tijdens HR Live kun je elk half uur kiezen uit wel acht workshops en congrespresentaties over alle facetten van HR. Zo ben je in een dag weer helemaal op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in je vakgebied.

NVP als medeorganisator
Natuurlijk is NVP als medeorganisator aanwezig op HR Live. Niet alleen met een meet & greetplek waar je terecht kan met je vragen, maar ook met twee inhoudelijke workshops ontslag in het WWZ-tijdperk. Arbeidsjurist mr. Sandra Sanchez van 2Work Arbeidsjuristen praat je in twee sessies van een half uur bij over bedrijfseconomisch ontslag en ontslag bij disfunctioneren binnen de regels van de Wet Werk & ZekerheidToegang
Als NVP-lid bedraag de toegangsprijs geen € 75, maar slechts € 50, exclusief btw (vergeet dan niet in het actiecodeveld je NVP-lidnummer te vermelden). Dat is nog altijd vele malen goedkoper dan andere aanbieders van HR-evenementen. Ben je werkzaam in een organisatie met aantoonbaar 100 werknemers of meer dan is de toegang zelfs helemaal gratis.

Leuk cadeau
Voor elke bezoeker hebben we ook een leuk cadeau. Na afloop van HR live ontvang je het nieuwste onderzoeksrapport HR Trends ter waarde van € 29,95 geheel gratis als digitaal bestand. HR Trends is het grootste HR-onderzoek onder interne en externe HR-professionals in Nederland van Performa, Berenschot en ADP Nederland waarvoor je jaarlijks wordt uitgenodigd.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven via deze link. Schrijf dan ook meteen je collega’s in. Dat kan in een moeite door.

Wij verwelkomen je graag op HR live op 13 oktober in de Fokker Terminal Den Haag!

Onze partners