26/10
2015

Finalisten HR Proffie 2015 bekend

Boekingssite Booking.com, opleidingsinstituut NHTV en zorginstelling Philadelphia. Dat zijn de drie finalisten van de HR Proffie, de belangrijkste prijs voor personeelsbeleid in Nederland. Tijdens een speciaal event op 12 november in Amersfoort wordt de winnaar bekend gemaakt.

De HR Proffie vakprijs wordt dit jaar al weer voor de twaalfde keer uitgereikt. Organisaties met een gedegen HR-beleid dat goed aansluit op de organisatiestrategie komen in aanmerking voor deze prijs. Eerdere winnaars zijn onder meer A.S. Watson, Scania, Pon en FrieslandCampina. Tijdens het event rondom de uitreiking worden voorbeelden van inspirerend en doeltreffend HR-beleid onder de aandacht gebracht om daarmee het belang van goed HR voor het succes van de  organisatie te onderstrepen.

Werk en identiteit
Thema van de uitreiking is dit jaar: ‘Ik werk, dus ik ben’. Als wordt gevraagd wie we zijn, beantwoorden we dit al snel met onze naam, woonplaats en beroep. Ons werk bepaalt voor een deel wie wij zijn. Moet de organisatie bijdragen aan iemands identiteit? Of moet er in de organisatie ruimte worden geboden om de verschillende identiteiten plaats te geven? Waar wordt de organisatie krachtiger van? En wat betekent dit voor HR? Onder leiding van moderator Kamran Ullah wordt op 12 november in de Mariënhof in Amersfoort nader ingegaan op deze vragen. Filosofe en schrijfster Stine Jensen zal daarnaast een presentatie verzorgen over het onderwerp werk en identiteit.

Aanmelden event
Vervolgens kunnen bezoekers deelnemen aan een workshop naar keuze met een van de finalisten van de HR Proffie, waarin nader wordt ingegaan op de specifieke kenmerken van hun personeelsbeleid. Het event wordt afgesloten met de uitreiking en een netwerkborrel. De organisatie van de HR Proffie is in handen van Berenschot, HR Strategie en NVP. De vakjury bestaat uit: Lia Belilos (Arcadis), Véronique Timmerhuis (SER), Jaap Paauwe (Universiteit van Tilburg), Ber Damen (Berenschot), Lucas van Wees (NVP), Peter van den Hout (HR Strategie) en Jan Carel Uylenberg (A.S. Watson).

Via deze link kun je je aanmelden voor de uitreiking op 12 november.

Onze partners