27/05
2020

“HR DRAAIT DOOR” in het nieuwe normaal

NVP Regio Holland gaat, ook tijdens de corona crisis, door met het adresseren en uitdiepen van een aantal centrale HR thema’s. “Er is onmiskenbaar een snelle transformatie bezig in organisaties. Veel aandacht gaat naar de veranderingen in het hier en nu. Bedrijfscontinuïteit, thuis werken, medewerkers gezond en betrokken houden. En inmiddels draait de wereld ook nog eens door richting het nieuwe normaal.” aldus Jan Stok.
 
Wat betekent dit voor de HR praktijk en de HR agenda? Want de wereld gaat er toch echt anders uitzien. Ook HR moet door draaien en in rap tempo anticiperen en met nieuwe accenten gaan adviseren en faciliteren. Jan Stok en anderen van NVP Regio Holland gaan de uitdaging aan. “Onder het motto van HRDD gaan we de nieuwe accenten leggen en vandaag starten met Leren & Ontwikkelen. In juni en na de zomer gaan we door met Recruitment, Strategische Personeelsplanning, Werkgeluk & Betrokkenheid, e.d. Steeds met een positieve mindset en de nadruk op kansen en mogelijkheden anno nu én straks na corona.”
 
Meer weten, heb je ideeën en tips of wil je meedoen? Mail naar Jan Stok jjlstok@outlook.com. En volg de NVP-agenda voor het nieuwe aanbod!

Meld je hier aan

Onze partners