15/11
2015

Booking.com wint HR Proffie 2015

Booking.com is uitgeroepen tot winnaar van de HR Proffie beleidsprijs 2015. De boekingssite heeft aangetoond een inspirerend en doeltreffend HR-beleid te voeren dat bijdraagt aan het succes van de organisatie. En heeft dit gedaan door als groot bedrijf ‘klein’ te blijven.

De winnaar van de HR Proffie kan zich een jaar lang met recht profileren als organisatie met het beste track record op het terrein van personeelsmanagement.De overige finalisten waren opleidingsinstituut NHTV en zorginstelling Philadelphia. De jury vond het dit jaar nog meer dan voorheen moeilijk een winnaar te kiezen. Dit omdat de organisaties en de omstandigheden waar zij in verkeren zo van elkaar verschillen. “Maar de overeenkomst is dat ze allemaal samen iets goeds neer willen zetten.Alle drie de finalisten hebben een enorm geloof in de mensen. Maar de doorslag gaf waar het geloof het sterkste was. Door heel agile steeds kleine stapjes te nemen in plaats van één grote in één keer voert Booking.com het doeltreffendste HR-beleid," aldus de jury.

Krachtig HR-beleid
In een vol Mariënhof in Amersfoort is tijdens een exclusief HR-event met als thema ‘Ik werk dus ik ben’ deze prestigieuze vakprijs uitgereikt. Krachtig HR-beleid is een essentieel onderdeel voor succesvolle organisaties. Eén keer per jaar zet de HR Proffie succesvolle HR-afdelingen in de spotlights. De HR Proffie wordt georganiseerd door Berenschot, HR Strategie en NVP. Dit jaar werd de prijs voor de twaalfde keer uitgereikt.

Onze partners