29/06
2016

Mike Rensen wint NVP Randstad Bachelor Award 2015!

In zijn scriptieRegie over je eigen inzetbaarheid, beschrijft Mike Rensen zijn onderzoek naar de duurzame inzetbaarheid van de oudere werknemers bij de GGZ WNB. Hiermee is Mike, student aan Hogeschool Zeeland, de winnaar van de zevende NVP Randstad Bachelor Award.

De student HRM, heeft onderzoek gedaan naar de duurzame inzetbaarheid van de oudere werknemers bij de GGZ WNB. Een toepasselijk en actueel thema over de veranderende arbeidsmarkt, flexibilisering, veranderende zorg, registratiedruk en verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd. Het onderzoek geeft een goed beeld van de wijzigingen en de consequenties als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Sterk punt: Mike Rensen durft kritisch te zijn op de onderzoeksuitkomsten. Bovendien geeft hij uitgebreid advies en zijn de aanbevelingen en het implementatieplan zeer to the point beschreven. All over een scriptie van hoog niveau!

Alle inzendingen, in totaal 13, zijn door de jury beoordeeld op vijf punten: innovatieve kracht en baanbrekendheid, toepasbaarheid van relevante (wetenschappelijke) kennis, bruikbaarheid in de praktijk van HRM, creativiteit, en aansprekend taalgebruik. Naast de Mike Rensen waren Patty Tomey van Saxion Hogeschool en Britt van Hugten genomineerd voor de Bachelor Award.

De NVP Randstad Bachelor Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de schrijver(s) van de meest baanbrekende HBO P&A eindscriptie. Wie heeft laten zien dat hij of zij op excellent HBO-niveau toepasbare innovatieve HRM kennis heeft ontwikkeld, maakt kans op deze prestigieuze award. De NVP en Randstad Nederland willen slimme en praktische oplossingen van aanstormend HR talent stimuleren en waarderen.

De winnaar verdient eeuwige roem en wint daarnaast een jaar regulier collegegeld voor een Master aan een Nederlandse Universiteit. Bovendien krijgt hij een podium in het vakblad Personeelbeleid.

Over de NVP Randstad Bachelor Award
De NVP Randstad Bachelor Award wordt sinds 2008 uitgereikt en is een initiatief van de NVP en LooHRM. HBO-studenten die de studie Personeel&Arbeid volgen maken jaarlijks kans op het winnen van de NVP Randstad Bachelor Award. 


Van links naar rechts: Britt van Hugten, Lucas van Wees, Mike Rensen, Marjolein ten Hoonte en Patty Tomey

Meer informatie over de Bachelor Award is te lezen op de Awards pagina

Onze partners