28/02
2021

HR-werkveld in een notendop voor HR-studenten

De nieuwe generatie HR-studenten zit boordevol initiatief. NVP studentleden Naomi Novara, Wout Kampherbeek en Sietske Joustra organiseren op 9 maart een webinar over 'HR in de praktijk'.

De deelnemers aan dit webinar kunnen Petra van der Vlist (Directeur HR van Hoogvliet en NVP-bestuurslid) het hemd van het lijf vragen over o.a. de rol van HR, de prioriteiten, de weerbarstige dagelijkse praktijk, de rol van een netwerk in HR en wat zij verwacht van HR-studenten, stagiaires en Young Professionals.

Onder leiding van Wout Kampherbeek wordt het een uur lang interactie, waarbij de vragen van de deelnemers centraal staan.
Dit webinar van is een unieke kans om met zo'n ervaren HR-leider in gesprek te gaan. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor HR-studenten. Meld je hier snel aan, want met een maximum van 30 deelnemers geldt: Vol is Vol.

 

Studenten denken mee met NVP
Deze studenten denken ook mee hoe NVP beter kan inspelen op de behoefte van HR-studenten en hoe de meerwaarde van NVP beter kan worden benut. Ze hebben alvast aangegeven dat kennis van de praktijk bovenaan staat. Ook kan NVP een rol spelen door benutting van het netwerk en het verkrijgen van stages en afstudeeropdrachten. Zeg nou zelf. Welke HR-manager zou zo’n ondernemende student niet een uitdagende opdracht toevertrouwen?

Vanuit NVP denken Cobi Vogelzang, Henri Mazairac, Jorn van Wijk MBA, René Jillissen en Caroline Loomans mee. Onlangs is ook Mandeley Mol van NVP Young Professionals aangesloten.

Wil je meer informatie of heb je (ook) ideeën? Laat het één van ons weten. 

Onze partners