21/04
2021

NVP Voorjaarscongres: we hebben de boel weer opgeschud

We kijken met een voldaan gevoel terug op het NVP voorjaarscongres ‘Work the Way we Live’ op 13 april jl.

Hoewel voor het tweede jaar op rij geheel online, sloten ruim 120 leden en niet-leden aan bij de inspirerende keynote van Marly Kiewik over de toekomst van werk en bij de interactieve workshops die daarop volgden. Tussen de twee workshoprondes door werd iedereen voor een wandeling naar buiten gestuurd. Even een frisse neus halen en luisteren naar deze boeiende podcast van Jitske Kramer over de toekomst van thuiswerken.

We ontvingen veel positieve reacties over het gevarieerde aanbod. Maar ook dat deelnemers elkaar weer heel graag fysiek willen ontmoeten. En dat willen wij natuurlijk ook!

We hopen dat iedereen inmiddels enthousiast aan de slag is met de opgedane inspiratie en kennis.

Terugkijken in de NVP-academie
Voor wie (delen) van het NVP voorjaarscongres heeft gemist: zowel de keynote van Marly Kiewik als de workshopsessies kun je terugkijken in de NVP-academie onder “Webinars’ (keynote) en “Essentials’ (presentatie van Marly en de workshopsessies).

Aankomende events
Ook de komende tijd staan er bij NVP weer inspirerende en interessante events op de agenda. Op 20 mei – International HR Day ‘Shaping the New Future’ – hebben we een leuke verrassing voor je in petto. En de maand juni staat bij NVP in het teken van Arbeidsomstandigheden tijdens NVP Arbo-Lab, met vier weken lang elke week een actueel thema waarbij er aandacht is voor veilige omstandigheden en gezond gedrag in organisaties.

En er is natuurlijk meer…
Klik hier voor een volledig overzicht van de NVP-events
 

Onze partners