23/02
2017

Personeelbeleid in het teken van Talent

De gemiddelde levensduur van Europese bedrijven is 12,5 jaar. Uit onderzoek blijkt dat één van de belangrijkste overlevingsfactoren is of een organisatie technologische en innovatieve ontwikkelingen tijdig weet te koppelen aan de talenten van medewerkers. Met een ander woord: talentmanagement. 

Hoe haal je het juiste talent binnen? Hoe zorg je ervoor at dat talent zich blijft ontwikkelen en ook voor jouw organisatie wil blijven werken? Met de groeiende krapte op de arbeidsmarkt worden die vragen steeds prangender. De eerste editie Personeelsbeleid van dit jaar heeft als thema Talent en geeft antwoord op deze vragen.

Lees jouw Personeelbeleid digitaal
Via de App Store (Apple) of Google Play (Android) kun je de app downloaden waarmee je het magazine digitaal kunt lezen. Deze digitale versie van Personeelbeleid bevat extraatjes zoals filmpjes, aanvullende artikelen en praktische informatie. Om het magazine op je tablet te kunnen lezen, heb je een inlogcode nodig. Die ontvang je als je bij het downloaden van de app je NVP-lidnummer invoert.

Onze partners