05/06
2017

Midlife en werk (m/v), wat is jouw verhaal?

Voor het vakblad personeelbeleid maakt Auke Klijnsma een special over: ‘werk en midlife (m/v)’

De midlife is een interessante fase. En omdat het de laatste kans is recht te zetten waar we ontevreden over zijn en het is een voorbereiding om uiteindelijk ons leven met volle tevredenheid te kunnen afronden. Dit geldt zeker voor het professionele leven. De midlife roept veel nieuwe vragen op. Wil ik zo hard blijven werken? Wat is eigenlijk mijn drijfveer? Wat heeft het mij gekost hier te komen? Doe ik wel zinvol werk? Wat wil ik nog bereiken in mijn carrière?

Midlife is de tijd van het opmaken van de balans en het zoeken naar nieuwe levensdoelen die passen bij de jaren die nog in het verschiet liggen. De midlifer zal een keuze maken en misschien andere dingen gaan doen.

Ik ben op zoek naar jouw verhaal als midlifer. Wat heeft de midlife met jouw carrière gedaan? Ben jij echt iets anders gaan doen? Ben jij anders gaan aankijken tegen je werk? Ik wil dit graag delen om aandacht en begrip te krijgen voor de vraagstukken waar de midlifer mee worstelt.

Vertel me kort jouw verhaal in maximaal 200 woorden. Dat kan op de volgende manieren:

  • Vertel me jouw verhaal. Ik zal dit anoniem verwerken en gebruiken om me persoonlijk te verdiepen in het onderwerp;
  • Vertel me jouw verhaal en het kan worden opgenomen de special in het vakblad Personeelbeleid;
  • Vertel me jouw verhaal en doe mee aan de ‘aan tafel bijeenkomst’ op 28 juni 2017 over midlife en werk op  

Laat me even weten op welke manier ik jouw verhaal mag gebruiken.
Mail dit voor 21 juni naar Simone Lensink, Hoofdredacteur Personeelbeleid via simone@fcklap.nl o.v.v. jouw naam, functie en mailadres.

Onze partners