13/06
2017

De NVP en Exact slaan handen ineen voor digitalisering van HR

De NVP heeft in Exact een nieuwe sterke partner gevonden. Een samenwerking waarin het versterken van elkaar, en daarmee de HR-professie in Nederland, centraal staat.

Als HR autoriteit heeft de NVP vier kernwaarden gedefinieerd: passie, verbinding, innovatie en vakmanschap. Deze dienen als uitgangspunt voor zowel het beleid van deze vakvereniging als ook de profilering van de HR-professie. De partnerovereenkomst met Software-dienstverlener Exact draagt hier aan bij. Kim Willems, bestuurslid NVP: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Exact. Een sterke partner op de HR-softwaremarkt zoals Exact biedt de NVP de mogelijkheid om de actuele en innovatieve kennis te delen met onze leden. De focus zal liggen op digitalisering binnen HR, waarmee de NVP een nog actueler en hoogwaardiger kennisplatform kan bieden aan HR Nederland en NVP-leden in het bijzonder".

Paul Ramakers, Managing Director bij Exact: “De rol van HR professional wordt de komende jaren steeds belangrijker doordat door digitalisering en robotisering de inzet van arbeid verandert. Hierdoor zal HR steeds meer tijd moeten vrijmaken om mensen te begeleiden. Exact levert graag een bijdrage door het leveren van advies en oplossingen”.

De samenwerking tussen NVP en Exact krijgt vooral vorm in het uitwisselen van expertise op HR-gebied via Research, onder andere via NVP Roundtables, Exact Live & het HR Tech congres.

Over Exact
We leven in een wereld vol mogelijkheden, de uitdaging is om ze goed te benutten. Iedere beslissing beïnvloedt de toekomst van een onderneming. Exact geeft al sinds 1984 honderdduizenden kleine en middelgrote bedrijven het vertrouwen om te handelen. Al meer dan dertig jaar helpen de medewerkers, technologie, software en services van Exact hen om slimmere en beter gewogen beslissingen te nemen. Als nieuwsgierige vernieuwer blijft Exact werken aan technologische tools die het mkb helpen succesvol te zijn. Meer dan 350.000 klanten in 110 landen vertrouwen op de oplossingen van Exact. 

Onze partners