13/06
2017

De NVP en Exact slaan handen ineen en gaan intensief samenwerken

De NVP heeft in Exact Business Solutions een nieuwe sterke partner gevonden. Een samenwerking waarin het versterken van elkaar centraal staat. Zo is de HR-kennis die binnen de vereniging aanwezig is uitermate interessant voor Exact en andersom is het voor de NVP en alle leden mogelijk om direct toegang te hebben tot de digitale know how die binnen Exact aanwezig is. 

Kim Willems, NVP bestuurslid:  “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Exact. Een sterke partner op de HR-softwaremarkt zoals Exact biedt de NVP de mogelijkheid om de actuele en innovatieve kennis te delen met onze leden. De focus zal liggen op digitalisering binnen HR, waarmee de NVP een nog actueler en hoogwaardiger kennisplatform kan bieden aan HR Nederland en NVP-leden in het bijzonder".

Paul Ramakers, Managing Director bij Exact: “De rol van HR professional wordt de komende jaren steeds belangrijker doordat door digitalisering en robotisering de inzet van arbeid verandert. Hierdoor zal HR steeds meer tijd moeten vrijmaken om mensen te begeleiden. Exact levert graag een bijdrage door het leveren van advies en oplossingen”.

De samenwerking tussen NVP en Exact krijgt vooral vorm in het uitwisselen van expertise op HR-gebied via Research, onder andere via NVP Roundtables, Exact Live & het HR Tech congres. 

Vanaf nu zul je Exact als NVP-Partner regelmatig voorbij zien komen.

 

Paul Ramakers (L), Managing Director Exact en Job Voorhoeve namens de NVP zijn zeer content over de samenwerking voor de komende 3 jaar

Onze partners