10/07
2017

Inschrijving HR Proffie geopend

Organisaties kunnen zich weer inschrijven voor de HR Proffie, de jaarlijkse vakprijs voor het beste HR-beleid van Nederland. De HR Proffie onderstreept het belang van een inspirerend en doeltreffend HR-beleid voor het succes van een organisatie. Aanmelden kan tot en met 30 september.

De HR Proffie, een initiatief van Berenschot in samenwerking met NVP, HR Strategie en SkillsTown, wordt dit jaar voor de veertiende keer uitgereikt. Organisaties kunnen hun eigen HR-team of een andere organisatie nomineren. “De HR Proffie is bedoeld om excellentie en continuïteit in HR-beleid en HR-strategie te waarderen, te herkennen en te erkennen”, aldus Ber Damen, jurylid namens Berenschot.

Eerdere winnaars zijn onder meer GVB, AS Watson, Scania, KPN, FrieslandCampina, Pon en Hero Benelux. “Dit is echt een fantastische prijs. Mijn team is supertrots. We hebben de jury verrast en men vond GVB open en meebewegen met de veranderingen in de stad Amsterdam en haar omgeving”, aldus HR-manager Peter Buisman, die met GVB de HR Proffie 2016 won. “De prijs is een bevestiging dat we op de juiste weg zijn. En ook een prijs voor al onze managers en decentrale opleidingscentra die samen met ons het HR-beleid vorm geven en tot uiting brengen.” 

 

De HR Proffie voor het beste HR-beleid van 2017 zal worden uitgereikt op 7 december. Meer informatie op www.hrproffie.nl 

 
 

Onze partners