09/10
2017

ZUID-HOLLAND ZOEKT TEAMSPELERS die hun netwerk willen vergroten

Het team NVP Zuid-Holland zoekt enthousiaste teamspelers die een bijdrage gaan leveren aan het succes van de NVP in de regio Zuid-Holland. Het team werkt aan een verbindend platform voor professionele ondersteuning en verdere ontwikkeling van HR professionals. Waar elkaar ontmoeten, passie voor het HR vak en vakmanschap hoog in het vaandel staan.  Teamleden bieden we graag de ruimte om zich binnen de NVP te ontwikkelen.

 

Passend bij je ambitie en je talenten ben je actief je op de volgende speelvelden:

  • Initiëren en inspireren; vormgeven en mede-organiseren van thema- en netwerkbijeenkomsten, workshops en andere vakgerelateerde activiteiten;
  • Ambassadeurschap NVP; contact onderhouden met onze leden, NVP-vakgroepen/netwerken en opleidingspartners, zoals de hogescholen binnen Zuid-Holland waarmee we samenwerken.
     

Als teamlid Zuid-Holland ben je ondernemend, heb je teamspirit en oog voor kwaliteit.


Over het Team Zuid-Holland
Het team vertegenwoordigt de NVP in de regio en werkt in buddysetting aan het organiseren van aansprekende en enerverende sessies waar onze leden beter van worden. Enthousiasme, samenwerking en plezier staan daarbij voorop!

Een rol in het Team Zuid-Holland kost je weliswaar tijd, maar levert ook veel op. Je bouwt actief aan een breed netwerk en werkt direct aan je eigen professionaliteit en bestuurskracht.


Over de vereniging en het NVP bureau
Op dit moment zijn zo’n 2.500 HR professionals lid van de NVP. De dagelijkse bestuurlijke verantwoordelijkheid van de vereniging ligt bij het landelijk bestuur, met voorzitter Alice Diels als boegbeeld. De vereniging is onderverdeeld in Kringen, zoals Zuid-Holland, Vakgroepen en Netwerken die nauw samenwerken  met het landelijk bestuur. Het NVP-bureau fungeert als spin in het web en support bijna alle vrijwillige initiatieven op het gebied van evenementondersteuning, communicatie en financiën, zodat wij ons als team volledig kunnen richten op de inhoud en onze doelstelling.

Interesse? Neem contact op met René Jillissen (renejillissen@gmail.com) 06-15860469 of Henri Mazairac (GRHadvies@gmail.com)  06-41713155 voor een oriënterend gesprek.

Ben je young professional? Kom met ons in gesprek. 'Engagement is more important than knowledge!'

Onze partners