1. Home
  2. Over NVP
  3. Partners

Een partnerschap werkt twee kanten op

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Organisaties die hun kennis en expertise met HR-professionals willen delen en de eigen organisatie willen versterken met de onze.

Er zijn veel mogelijkheden om elkaar te inspireren middels een NVP-partnerschap. Kennismaken begint met een mail naar het NVP Netwerksecretariaat of bel ons op 033 247 34 81.


Effectory helpt organisaties met het verzamelen en benutten van de feedback en ideeën van hun eigen medewerkers. Met als doel: meer werkplezier voor medewerkers en energieke, duurzaam succesvolle organisaties. Vanuit Amsterdam, Kaapstad en München werkt Effectory met 150 gedreven collega’s om wereldwijd organisaties leuker en succesvoller te maken. 


Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 378.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op sap.com/netherlands.


Hemingway Professional Governance is een full service organisatie voor toezichthouders en commissarissen op het gebied van (permanente) educatie, evaluaties en non- executive search. Zij werken vanuit de overtuiging dat maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zich snel opvolgen en dat aan toezichthouders telkens hogere eisen gesteld worden.​ Hemingway draagt bij aan het Permanent Actueel zijn en blijven van toezichthouders.

Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed  aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. Onze missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van innovatie en exponentiële groei. Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt en is onderdeel van IMD International Search Group, een sterk wereldwijd netwerk van top Executive Search bedrijven


Met 20 jaar ervaring is Tasper dé leverancier voor organisaties die technologie wil gebruiken om de medewerker centraal te stellen. Software en advies gericht op het succesvol implementeren en communiceren van moderne beloning is de basis van onze dienstverlening. Tasper was in 1998 de eerste onafhankelijke aanbieder van software voor flexibele arbeidsvoorwaarden en heeft van daaruit aan de wieg gestaan van het keuzebudget zoals dat nu door veel bedrijven en in veel cao’s is ingevoerd. Sinds 2015 houdt Tasper zich bezig met innovatieve oplossingen op het gebied van Employee Experience en ontwikkelen we praktische oplossingen die de medewerker centraal stelt.


AKD behoort in Nederland tot de top van de advocatuur. Onze arbeid- en pensioen advocaten adviseren en procederen op alle onderwerpen die verband houden met hun specialisme. Voor zaken op het gebied van flexibele arbeid, fraude en compliance, grensoverschrijdende arbeid, collectief arbeidsrecht, pensioen, privacy en herstructurering beschikken wij over gespecialiseerde teams. Ook hebben wij diepgaande inhoudelijke kennis van het arbeidsrecht binnen bepaalde branches. Wij verstaan de kunst om de vertaalslag van het juridisch kader naar het vak van HR te maken als geen ander.


 SkillsTown heeft de ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Zelf zetten zij daarom ook in op ontwikkeling en blijvend innoveren. Het uitgangspunt daarbij is steeds: iedereen leert op zijn eigen manier.
 


Talentlens is onderdeel van Pearson Benelux BV., een internationaal netwerk van testuitgeverijen. Met al ruim 60 jaar ervaring in het uitgeven en distribueren van wetenschappelijk onderbouwde psychologische meetinstrumenten heeft Talentlens kwaliteit en een sterke wetenschappelijke basis hoog in het vaandel staan. De assessments/persoonlijkheidsvragenlijsten, trainingen en services van Talentlens richten zich specifiek op HR-vraagstukken. Naast kwaliteit, brede inzetbaarheid en de wetenschappelijke onderbouwing, staan klantervaring en kandidaatsbeleving op nummer 1. Dit betekent altijd samen met de klant kijken naar op maat gemaakte, betrouwbare en vernieuwende manieren die als beste oplossing voor het betreffende vraagstuk kunnen dienen.


Hoe zorg je ervoor dat medewerkers blijven presteren in deze bijzondere tijden? De sleutel ligt in het vergroten van de bevlogenheid van je mensen. Nu misschien wel meer dan ooit, want door wat er gebeurde afgelopen maanden staan veel teams en hun doelen onder druk. Dus juist nu moet je als leidinggevende durven investeren. Want bevlogenheid ontstaat niet vanzelf, het is een state-of-mind die ontstaat wanneer mensen sterk betrokken zijn bij de organisatie waar ze voor werken, plezier hebben in wat ze doen en daarbij bruisen van energie. Vandaar dat wij de Bevlogenheidsboost 2020 zijn gestart. Een landelijke campagne, die op 1 september start, waarin we in 100 dagen BV Nederland een boost geven op het verhogen van de bevlogenheid en het prestatievermogen van teams en medewerkers.


Relesys ontwerpt apps die alle communicatie, dagelijkse werkzaamheden en training van jouw organisatie verzamelt in één oplossing, waardoor deze op elk moment gemakkelijk toegankelijk is voor alle medewerkers. Ze stemmen het platform af op jouw behoeften, integraties en de visuele identiteit van jouw merk. Een greep uit de mogelijkheden: door specifieke informatie op specifieke groepen medewerkers te richten, kunt je je communicatiestromen structureren en ervoor zorgen dat iedereen up-to-date en goed geïnformeerd is. en je kunt je medewerkers digitaal onboarden en een boeiende onboarding-reis bouwen met gamification, die alles omvat van pre-boarding, onboarding, persoonlijke training, evaluatie en feedback. En de app maakt het mogelijk om datagedreven beslissingen te nemen en strategieën te implementeren om de algehele productiviteit van jouw organisatie te verhogen.

Wil je jouw organisatie ook graag aan de NVP verbinden?
Neem dan contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 

Onze partners