1. Home
  2. Over NVP
  3. Partners

Een partnerschap werkt twee kanten op

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Organisaties die hun kennis en expertise met HR-professionals willen delen en de eigen organisatie willen versterken met de onze.

Er zijn veel mogelijkheden om elkaar te inspireren middels een NVP-partnerschap. Kennismaken begint met een mail naar het NVP Netwerksecretariaat of bel ons op 033 247 34 81.


Exact geeft al sinds 1984 honderdduizenden kleine en middelgrote bedrijven het vertrouwen om te handelen. Al meer dan dertig jaar helpen de medewerkers, technologie, software en services van Exact hen om slimmere en beter gewogen beslissingen te nemen. Als nieuwsgierige vernieuwer blijft Exact werken aan technologische tools die het mkb helpen succesvol te zijn. Meer dan 400.000 bedrijven in 110 landen vertrouwen op de oplossingen van Exact. Wij verrichten Medewerkersonderzoek waarmee wij organisaties (daadwerkelijk) verder helpen! Bij ons kiest u het type onderzoek dat het beste bij uw organisatie past: een (breed) Medewerkersonderzoek, een Verkort Medewerkersonderzoek (gericht op drie tot vijf voor uw organisatie belangrijke thema’s) of een Themaonderzoek (diepgaand onderzoek naar één thema: werkdruk, ongewenste omgangsvormen, kernwaarden, enzovoort). Lees hier verder over ons Medewerkersonderzoek.

 


 

Effectory helpt organisaties met het verzamelen en benutten van de feedback en ideeën van hun eigen medewerkers. Met als doel: meer werkplezier voor medewerkers en energieke, duurzaam succesvolle organisaties. Vanuit Amsterdam, Kaapstad en München werkt Effectory met 150 gedreven collega’s om wereldwijd organisaties leuker en succesvoller te maken. 

 


Top Employers Institute Benelux heeft als internationale certificeerder op het gebied van HR inzicht in de trends en ontwikkelingen wereldwijd. Het is onze ambitie om HR op een hoger niveau te brengen door bedrijven inzicht te geven waar ze staan, waardoor HR zich verder kan ontwikkelen en medewerkers kunnen bijdragen aan een succesvolle organisatie

 

 


 Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 378.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op sap.com/netherlands.

 


Hemingway Professional Governance is een full service organisatie voor toezichthouders en commissarissen op het gebied van (permanente) educatie, evaluaties en non- executive search. Zij werken vanuit de overtuiging dat maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zich snel opvolgen en dat aan toezichthouders telkens hogere eisen gesteld worden.​ Hemingway draagt bij aan het Permanent Actueel zijn en blijven van toezichthouders.
 

 


Wil je jouw organisatie ook graag aan de NVP verbinden? Neem dan contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Onze partners