1. Home
  2. Over NVP
  3. Partners

Een partnerschap werkt twee kanten op

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Organisaties die hun kennis en expertise met HR-professionals willen delen en de eigen organisatie willen versterken met de onze.

Er zijn veel mogelijkheden om elkaar te inspireren middels een NVP-partnerschap. Kennismaken begint met een mail naar het NVP Netwerksecretariaat of bel ons op 033 247 34 81.


Effectory helpt organisaties met het verzamelen en benutten van de feedback en ideeën van hun eigen medewerkers. Met als doel: meer werkplezier voor medewerkers en energieke, duurzaam succesvolle organisaties. Vanuit Amsterdam, Kaapstad en München werkt Effectory met 150 gedreven collega’s om wereldwijd organisaties leuker en succesvoller te maken. 


Hemingway Professional Governance is een full service organisatie voor toezichthouders en commissarissen op het gebied van (permanente) educatie, evaluaties en non- executive search. Zij werken vanuit de overtuiging dat maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zich snel opvolgen en dat aan toezichthouders telkens hogere eisen gesteld worden.​ Hemingway draagt bij aan het Permanent Actueel zijn en blijven van toezichthouders.

Met 20 jaar ervaring is Tasper dé leverancier voor organisaties die technologie wil gebruiken om de medewerker centraal te stellen. Software en advies gericht op het succesvol implementeren en communiceren van moderne beloning is de basis van onze dienstverlening. Tasper was in 1998 de eerste onafhankelijke aanbieder van software voor flexibele arbeidsvoorwaarden en heeft van daaruit aan de wieg gestaan van het keuzebudget zoals dat nu door veel bedrijven en in veel cao’s is ingevoerd. Sinds 2015 houdt Tasper zich bezig met innovatieve oplossingen op het gebied van Employee Experience en ontwikkelen we praktische oplossingen die de medewerker centraal stelt.SkillsTown heeft de ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Zelf zetten zij daarom ook in op ontwikkeling en blijvend innoveren. Het uitgangspunt daarbij is steeds: iedereen leert op zijn eigen manier.


Hoe zorg je ervoor dat medewerkers blijven presteren in deze bijzondere tijden? De sleutel ligt in het vergroten van de bevlogenheid van je mensen. Nu misschien wel meer dan ooit, want door wat er gebeurde afgelopen maanden staan veel teams en hun doelen onder druk. Dus juist nu moet je als leidinggevende durven investeren. Want bevlogenheid ontstaat niet vanzelf, het is een state-of-mind die ontstaat wanneer mensen sterk betrokken zijn bij de organisatie waar ze voor werken, plezier hebben in wat ze doen en daarbij bruisen van energie. Vandaar dat wij de bevlogenheidsbeweging zijn gestart, met een website vol met inspirerende verhalen en een spetterend jaarlijks live event.


Relesys ontwerpt apps die alle communicatie, dagelijkse werkzaamheden en training van jouw organisatie verzamelt in één oplossing, waardoor deze op elk moment gemakkelijk toegankelijk is voor alle medewerkers. Ze stemmen het platform af op jouw behoeften, integraties en de visuele identiteit van jouw merk. Een greep uit de mogelijkheden: door specifieke informatie op specifieke groepen medewerkers te richten, kunt je je communicatiestromen structureren en ervoor zorgen dat iedereen up-to-date en goed geïnformeerd is. en je kunt je medewerkers digitaal onboarden en een boeiende onboarding-reis bouwen met gamification, die alles omvat van pre-boarding, onboarding, persoonlijke training, evaluatie en feedback. En de app maakt het mogelijk om datagedreven beslissingen te nemen en strategieën te implementeren om de algehele productiviteit van jouw organisatie te verhogen.

Talent.com verbindt de wereld met werk en is de snelst groeiende vacaturesite te wereld. Het doel van Talent.com is om werkzoekenden de grootste selectie banen te bieden die aansluiten bij hun vaardigheden en ambities.Daarnaast bieden zij werkzoekenden een salarisvergelijker en een bruto-netto calculator.


De International Coaching Federation (ICF) is de leidende wereldwijde organisatie die zich toelegt op het bevorderen van het coachingvak door het stellen van hoge normering, het bieden van onafhankelijke certificering en de mogelijkheid om een wereldwijd netwerk van getrainde coachingprofessionals op te bouwen.  ICF zet zich daarnaast in om coaches in contact te brengen met de tools en middelen die ze nodig hebben om te slagen in hun carrière.


"AIHR is the place to learn the skills you need to advance your career and remain relevant in the ever-changing digital HR landscape. They offer the most comprehensive program of accredited Digital HR & Analytics courses available worldwide and are a proud supplier of over 325 Fortune Global 500 companies." 
Al het aanbod is in het Engels, maar dat is voor jou als moderne HR-professional vast geen probleem. Als NVP-lid krijg je standaard 20% korting op het aanbod. Bekijk het interessante aanbod en meld je aan!


Personio is het People Operating System voor kleine en middelgrote bedrijven met 10 tot 2.000 werknemers. Personio is gevestigd in München, Madrid, Londen, Dublin en Amsterdam en heeft als missie om HR-processen zo transparant en efficiënt mogelijk te maken, zodat HR zich kan focussen op de meest waardevolle activa in het bedrijf: de mensen. Dat doet Personio met alles-in-een HR-software, inclusief human resources, recruiting en payroll, waarmee HR verder kan gaan dan HR alleen. Dankzij People Workflow Automation-technologie helpt Personio meer dan 5.000 klanten in heel Europe om vertragingen te voorkomen en kansen optimaal te benutten. In oktober 2021 ontving Personio een Series E-financiering, waarmee de waardering van het bedrijf nu $6,3 miljard bedraagt. Dit maakt Personio niet alleen tot het meest waardevolle HR-techbedrijf van Europa, maar behoort het bedrijf tevens tot de top-10 van Europa’s meest waardevolle startups. Zicht adviseurs helpt je bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door jouw wensen en situatie in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen. Dit doen ze met persoonlijk advies en financiële producten die aansluiten bij de fase van jouw leven. Zo kunt jij je richten op de dingen waar het in je leven écht om draait. Dat is gelukkig geregeld.


Altijd snel en betrouwbaar antwoord op al je HR-vragen? Met XpertHR optimaliseer je jouw werkproces met kennisdocumenten, praktische tools, praktijkcases, checklists, voorbeelddocumenten en meer. Met alle informatie op één plek ben je altijd up-to-date. Wij zijn XpertHR


Op 24 oktober 1994 is ‘P&O Team 7′ opgericht als studievereniging van de opleiding Personeel & Arbeid. Door een veranderde richting van de studie, die tegenwoordig HRM heet, gaat deze vereniging sinds 2007 door het leven als ‘Studievereniging Ergasia’.

Ergasia is een vereniging voor én door studenten. Ergasia stelt als doel om het contact tussen studenten te versterken en het reguliere studieprogramma te verbreden met leuke studiegerelateerde en sociale activiteiten. De samenwerking tussen Ergasia en NVP biedt de leden van Argasia alvast de kans om aan hun netwerk te bouwen en in aanraking te komen met de praktijk, en NVP om te leren wat er leeft en speelt bij studenten en Young Professionals.


Wil je jouw organisatie ook graag aan de NVP verbinden?
Neem dan contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 

Onze partners