1. Home
  2. Over NVP
  3. Partners

Een partnerschap werkt twee kanten op

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Organisaties die hun kennis en expertise met HR-professionals willen delen en de eigen organisatie willen versterken met de onze.

Er zijn veel mogelijkheden om elkaar te inspireren middels een NVP-partnerschap. Kennismaken begint met een mail naar het NVP Netwerksecretariaat of bel ons op 033 247 34 81.


Exact geeft al sinds 1984 honderdduizenden kleine en middelgrote bedrijven het vertrouwen om te handelen. Al meer dan dertig jaar helpen de medewerkers, technologie, software en services van Exact hen om slimmere en beter gewogen beslissingen te nemen. Als nieuwsgierige vernieuwer blijft Exact werken aan technologische tools die het mkb helpen succesvol te zijn. Meer dan 400.000 bedrijven in 110 landen vertrouwen op de oplossingen van Exact. 


PiCompany is specialist in geavanceerde online talent management oplossingen. Met online tooling, talent analytics toepassingen en consultancy stelt zij organisaties in staat zelfstandig inzichten te verkrijgen in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Zowel op individueel, team- als organisatieniveau. Hiermee stelt PiCompany organisaties en de mensen die er werken in staat om, nu en later, succesvol te zijn. 


 

Effectory helpt organisaties met het verzamelen en benutten van de feedback en ideeën van hun eigen medewerkers. Met als doel: meer werkplezier voor medewerkers en energieke, duurzaam succesvolle organisaties. Vanuit Amsterdam, Kaapstad en München werkt Effectory met 150 gedreven collega’s om wereldwijd organisaties leuker en succesvoller te maken. 

 


 Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 378.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op sap.com/netherlands.

 


Hemingway Professional Governance is een full service organisatie voor toezichthouders en commissarissen op het gebied van (permanente) educatie, evaluaties en non- executive search. Zij werken vanuit de overtuiging dat maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zich snel opvolgen en dat aan toezichthouders telkens hogere eisen gesteld worden.​ Hemingway draagt bij aan het Permanent Actueel zijn en blijven van toezichthouders.


Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed  aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. Onze missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van innovatie en exponentiële groei. Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt en is onderdeel van IMD International Search Group, een sterk wereldwijd netwerk van top Executive Search bedrijven


Coaching Nederland is uw partner als het gaat om de ontwikkeling en het optimaal presteren van uw medewerkers, leidinggevenden, teams en directie. Met onze missie ’24/7 de beste coaching’ zorgen onze coaches dat medewerkers altijd goed in hun vel blijven zitten, zodat ze effectiever zijn in hun functioneren, meer presteren en vooral met meer plezier werken. We leren leidinggevenden hoe zij, bijvoorbeeld middels coachend leiderschap, hun team beter kunnen laten functioneren en helpen directieleden hun ambitie ten volste te realiseren. Daarnaast steunen wij HR manager om te kunnen excelleren en te groeien in hun rol.Met 20 jaar ervaring is Tasper dé leverancier voor organisaties die technologie wil gebruiken om de medewerker centraal te stellen. Software en advies gericht op het succesvol implementeren en communiceren van moderne beloning is de basis van onze dienstverlening.

Tasper was in 1998 de eerste onafhankelijke aanbieder van software voor flexibele arbeidsvoorwaarden en heeft van daaruit aan de wieg gestaan van het keuzebudget zoals dat nu door veel bedrijven en in veel cao’s is ingevoerd. Sinds 2015 houdt Tasper zich bezig met innovatieve oplossingen op het gebied van Employee Experience en ontwikkelen we praktische oplossingen die de medewerker centraal stelt.


AKD behoort in Nederland tot de top van de advocatuur. Onze arbeid- en pensioen advocaten adviseren en procederen op 

alle onderwerpen die verband houden met hun specialisme. Voor zaken op het gebied van flexibele arbeid, fraude en compliance, grensoverschrijdende arbeid, collectief arbeidsrecht, pensioen, privacy en herstructurering beschikken wij over gespecialiseerde teams. Ook hebben wij diepgaande inhoudelijke kennis van het arbeidsrecht binnen bepaalde branches. Wij verstaan de kunst om de vertaalslag van het juridisch kader naar het vak van HR te maken als geen ander.


  

SkillsTown heeft de ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Zelf zetten zij daarom ook in op ontwikkeling en blijvend innoveren. Het uitgangspunt daarbij is steeds: iedereen leert op zijn eigen manier.


Wil je jouw organisatie ook graag aan de NVP verbinden? Neem dan contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Onze partners