21/06
2017

Masterclass Sollicitatiecode ‘Transparant werven & selecteren!’ (NVP)

Locatie

Fletcher hotel Nieuwegein
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten 

Tijdens de twee uur durende Masterclass krijg je inzichtelijk wat het effect is van transparant werven en selecteren op employer brand.

Het uitgangspunt is de vernieuwde (actuele) NVP Sollicitatiecode.
Samenstellers van de meest recente sollicitatiecode praten je bij, geven je verfrissende werving & selectie inzichten mee en heel veel praktische tips en antwoorden om meteen mee aan de slag te gaan, zoals:

  • Waar moet je als werkgever én werknemer momenteel rekening mee houden bij werving en selectie?
  • Wat zijn de laatste veranderingen in deze Code?
  • Hoe houd je rekening met jouw eigen werving- en selectieprocedure én deze Code?
  • Waaraan moet jouw werving- en selectieprocedure voldoen? 

Daarnaast wordt actuele casuïstiek ingezet als discussievoer, zodat je live de sollicitatiecode ervaart. Maar ook vragen uit jouw praktijk  worden tijdens deze Masterclass beantwoord! Alles wat je tijdens deze Masterclass hoort is morgen direct toepasbaar!

Voor aanvang van de Masterclass ontvang je een digitaal exemplaar van de NVP Sollicitatiecode en een digitale Individuele Vragenlijst Deelnemer Masterclass waarin je jouw vragen over de NVP Sollicitatiecode kunt stellen. Tijdens de Masterclass zullen deze vragen worden beantwoord.

NVP Sollicitatiecode
De NVP Sollicitatiecode is dé gedragscode voor werving en selectie. De Code bevat actuele basisregels die arbeidsorganisaties, bedrijfsleven en overheid, naar het oordeel van de NVP, in acht behoren te nemen bij werving en selectie van sollicitanten teneinde zorgvuldig met elkaar om te gaan.


Meer informatie en aanmelden >

Locatie

Fletcher hotel Nieuwegein
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein

Onze partners