16/05
2017

Action Learning: 10-E aanpak

Locatie

Tornak
Maliesingel 2
3581 BA, Utrecht

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

Gebruik jij als HRM’ er of L&D’ er al action learning? Action learning is ‘leren door doen, ervaren, gecombineerd met systematisch reflecteren daarop’. Wil jij er meer over weten? Doe dan mee met deze bijeenkomst op 16 mei a.s. in Utrecht die we samen met Academy Builders organiseren.

Uit de Nederlandse Stichting voor Corporate Universities (NSCU) is een nieuw initiatief voortgekomen, de Academy Builders. De drijvende krachten hierachter zijn

  • Rene Rol, oprichter van de NSCU,
  • Marjolein van Altena, voormalig directeur NSCU,
  • Teresa Boons, onderwijskundige.

Zij zijn al jaren bezig met leren en het verhaal achter Academy Builders is erg aansprekend én werkt in de praktijk.

Op basis van hun ervaring bij (inter)nationale bedrijven en overheden hebben zij de 10-E Aanpak voor leren ontwikkeld die een veel blijvender resultaat geeft. Deze aanpak is gebaseerd op de principes van Action Learning. Aan het boek hierover wordt hard gewerkt. Hierin zijn o.m. praktijkcases opgenomen van o.a. EnzaZaden, Deli XL, RIVM, BoonEdam, Philadelphia en de Gemeente Almere.

Belangrijk onderdeel van leren met effect is borging. Helma van den Berg van Delta Learning in Water (Waterkennisbank) zal een app demonstreren die die hieraan bijdraagt in de Topsector Water. Mocht jij een andere tool hiervoor gebruiken, dan hopen we dat je die ook deelt met ons tijdens deze bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst zul je zelf aan de hand van casebeschrijvingen ervaren hoe de 10 E Aanpak en Action Learning in combinatie met borging, werkt. Wellicht wil je zelf ook cases inbrengen in deze sessie. Daar is alle gelegenheid voor. Het wordt dus een interactieve bijeenkomst waar leden die meer willen weten snel bijgepraat worden én zaken kunnen ervaren.

Programma

Het programma start om 16.00 uur en duurt tot uiterlijk 19.00 uur. Voor een broodje wordt gezorgd.

Kosten
Voor NVP leden is deze bijeenkomst gratis. Niet-leden zijn uiteraard ook welkom tegen een vergoeding van €50,-.

Deelnemers
Per bijeenkomst is ruimte voor max. 14 deelnemers.
Locatie

Tornak
Maliesingel 2
3581 BA, Utrecht

Meer informatie

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Helma van den Berg, via 06 146 984 31 of h.vd.berg66@kpnmail.nl.

Op het moment dat het maximum van 14 deelnemers is bereikt en je je alsnog zou willen inschrijven voor de wachtlijst, kun je contact opnemen via activiteiten@nvp-plaza.nl

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per mail (activiteiten@nvp.nl). Indien je je opgeeft en niet tijdig afmeldt, of niet komt, brengen wij de gemaakte kosten a € 50,- in rekening.

Onze partners