12/11
2018

Agile Way of Working

Locatie

Hogeschool Inholland
Wildenborch 6
1112 XB Diemen

Organisator
NVP
Doelgroep
2 PE

In een continue veranderende omgeving is het van groot belang om organisaties zodanig in te richten dat zij wendbaar zijn en makkelijk kunnen inspelen op de veranderende behoeften van hun klanten.

Vanuit onderzoek van de Hogeschool Inholland door Petra Biemans, lector HRM & Persoonlijk Ondernemerschap, naar de verandering van werk en wat dat in de praktijk betekent voor de professionals in verschillende sectoren, wordt gefocust op de casus ING & Agile Werken en wat de impact is voor HRM en professionals in het veld.

ING is in deze themabijeenkomst vertegenwoordigd door Leonie Lübbers, HR lead in Global Agile Transformation en Alize Hofmeester, Sr. HR Transformation  Expert Global Center of Expertise.

Programma

16.00 uur - 16.20 uur Inloop in Reinier Paping Patio (RPP)
16.20 uur - 16.30 uur Opening NVP en Inholland
16.30 uur - 17.00 uur inleiding Petra Biemans (Inholland)
17.00 uur - 17.30 uur inleiding Alize Hofmeester en Leonie Lübbers
Koffie, thee en wat lekkers
17.45 uur - 18.15 uur discussie in subgroepen o.l.v. Petra, Alize, Leonie aangevuld met docenten van Hogeschool InHolland.
18.15 uur - 18.45 uur reflectie en terugkoppeling op het thema en invalshoeken vanuit de subgroepen door HRM-studenten Inholland, gespreksleiding door NVP.
18.45 uur - 19.00 uur Netwerkborrel 

Locatie

Hogeschool Inholland
Wildenborch 6
1112 XB Diemen

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij Frank van der Graaf via  frankvandergraafdenhaag@kpnmail.nl.

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

 

 

 

 

 

 

 


Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners