12/06
2018

Agility in de praktijk

Locatie

The Human Network Group B.V.
Orteliuslaan 855
3528 BE Utrecht

0 PE

Na de succesvolle bijeenkomst over agility in oktober 2016 is het tijd voor verdieping en het delen van de eerste ervaringen met agility in de praktijk. Hoe werkt agility nu echt? Hoe draagt het bij aan de organisatie doelstellingen? Welke correlatie tussen agility en performance is er te maken?

Omdat onze bedrijfsomgeving dynamisch verandert, weerspiegelen we dit meer en meer in onze interne besturingsmechanismen en processen. We geven steeds vaker ruimte voor innovatie en maken professionals duurzaam inzetbaar. Performance Management is tegenwoordig het continu en toekomstgericht zijn in plaats van alleen gericht op prestaties uit het verleden. We investeren in de ontwikkeling van onze mensen op basis van continue feedback, het monitoren van (team-)prestaties, het in kaart brengen van potentieel en wendbaarheid (agility, readiness); een integraal raamwerk dat voortbouwt en meebeweegt met de dynamieken om ons heen.

Het bovenstaande en meer komt aan de orde tijdens de Masterclass ‘Agility in de praktijk’ die de vakgroep MD/HRD organiseert op 12 juni 2018 in de namiddag in Utrecht, locatie: The Human Network.

Key Note speaker Jeannette Termeulen, Manager GITP Academy, leidt het thema in. Vervolgens krijg je van Mark van Ieperenburg, Consultant GITP/PiCompany meer inzicht in (jouw eigen*) talent voor agility. Daarna delen Maarten Lintsen (Directeur HR Divisie Infra bij Dura Vermeer) en vervolgens Rieneke Zijlstra (Businesspartner leiderschap en talent bij KvK) hun ervaringen met agility in de praktijk. 

Na het volgen van deze masterclass over ‘Agility in de praktijk’ heb je in ieder geval antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is het verschil tussen de verschillende agility-dimensies?
  • Welke karaktertrekken ondersteunen en belemmeren het talent voor agile gedrag?
  • Welke drijfveren geven meer en minder energie aan agile gedrag?
  • Hoe concretiseer je agility voor je gehele organisatie en vertaal je uitkomsten naar (het herzien van) je strategie?
  • Wat is agility als integrale aanpak en hoe biedt het voor naastgelegen onderwerpen input op potentieel en performance?


Kortom, ‘Wat kan agility voor jou en jouw organisatie in de praktijk betekenen?!


We zien je graag op 12 juni aanstaande!

 

* Gebruik van jouw persoonlijke gegevens
Wanneer je gebruik wenst te maken van het aanbod om meer inzicht te krijgen in jouw eigen talent op het gebied van agility, kun je twee vragenlijsten opvragen door een e-mail te sturen naar salesbinnendienst@picompany.nl o.v.v. NVP-event 12 juni ‘Agility in de praktijk’ met je naam en e-mailadres. 
Wij gebruiken de door jou verstrekte gegevens voor het toezenden van een inlog naar de twee vragenlijsten die gezamenlijk de basis van de rapportage vormen. De rapportage wordt vertrouwelijk behandeld en na het afronden van beide vragenlijsten naar jouw persoonlijke online omgeving gestuurd waar jij alleen toegang toe hebt. Neem de rapportage mee naar het event, zodat je aan de hand van jouw eigen uitkomsten direct mee kunt kijken in de hier opvolgende cases van de twee gastsprekers. 

Programma

13.30 - 14.00 uur Ontvangst 
14.00 - 14.30 uur Agility in de praktijk | Jeanette Termeulen
14.30 - 15.15 uur Waar ligt jouw talent voor agility? | Mark van Ieperenburg
15.15 - 15.30 uur Pauze
15.30 - 16.15 uur Waarmaken van ambities | Maarten Lintsen
16.15 - 17.00 uur Omnichannel: Een afgestemde experience | Rieneke Zijlstra 
17.00 uur             Borrel

Het volledige programma, informatie over de sprekers en toelichting op de sprekersbijdragen vind je hier

Locatie

The Human Network Group B.V.
Orteliuslaan 855
3528 BE Utrecht

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten:
De workshop is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen bij deelname 3 PE punten

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners