26/11
2018

Algemene Ledenvergadering & Employer Branding Programma

Locatie

Exact HQ
Molengraaffsingel 33
2629 JD Delft

Doelgroep
0 PE

Het NVP-bestuur nodigt alle leden uit om op maandag 26 november a.s. naar de Algemene Ledenvergadering (ALV) te komen. Dit keer vindt de ALV plaats bij NVP-partner Exact in Delft. Daarna, op dezelfde dynamische plek bieden we je een energiek programma aan dat in het teken staat van Employer Branding. Daarna onthullen we het nieuwe NVP-beeldmerk. 

NVP presenteert nieuwe strategie én nieuwe identiteit
De wereld om ons heen verandert al jaren in rap tempo. Er komt veel op ons af. Ontwikkelingen die gevolgen hebben voor hoe organisaties opereren en voor HR. We horen van leden en HR-professionals een groeiende behoefte aan een netwerk waar ze van collega’s kunnen leren en hun kennis kunnen vergroten. Als beroepsvereniging kan de NVP daar een relevante rol in spelen. De afgelopen maanden heeft het bestuur een nieuwe visie ontwikkeld op wat we leden, HR Professionals en partners willen bieden voor professionele en vakontwikkeling.

We nemen daarom een ambitieuze stap richting de toekomst en daar hoort ook een nieuwe identiteit bij. We hebben onze branding eens flink opgeschud!
 
We vinden dit een speciaal moment waard. Daarom hebben we deze Algemene Ledenvergadering uitgebreid met een programma over Employer Branding. 

Het Employer Branding Programma
Met gastspreker Suzanne Jansonius. Suzanne deelt haar lessen en de take aways van Employer Branding met ons!

  • Wat betekent een sterk merk voor ons HR-werk?
  • Employer Branding wat werkt wel en wat niet?
  • De perfect employee journey en wat is nu een echt goede employee value proposition?

Over Suzanne Jansonius
Suzanne is recruitment en employer branding specialist. Zij helpt organisaties slimmer te worden op het gebied van employer branding en employee value proposition. Zij werkt onder meer bij Hunkemöller en is daar verantwoordelijk voor de recruitmentstrategie, het ontwerp en de uitvoering van de wereldwijde employer branding. Hunkemöller behoort tot het selecte gezelschap Top Employers en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ijzersterk werkgeversmerk.

Het Employer Branding Programma sluiten we af met het nieuwe NVP-verhaal, als netwerk voor HR-professionals en we onthullen de nieuwe NVP-identiteit.

 
Nieuwsgierig naar het nieuwe NVP? Wij zijn net zo nieuwsgierig naar jouw reactie.
Deze avond is natuurlijk voor jou als NVP-lid, maar ook voor alle betrokken HR-professionals uit jouw netwerk. Introducés zijn dus van harte welkom bij het Employer Brand Programma en kunnen zich op deze pagina aanmelden via de aanmeldknop onderaan deze pagina.

Programma

We zijn op 26 november te gast bij onze partner Exact. Het futuristische gebouw past goed bij wat we te vertellen hebben die avond!

17.45 uur Ontvangst ALV-deelnemers (met lichte maaltijd)
18.30 uur Algemene Ledenvergadering (tot 19.40 uur)
19.15 uur Ontvangst EBP-deelnemers
19.55 uur Employer Branding Programma, gastspreker Suzanne Jansonius (Hunkemöller)
20.50 uur Onthulling ambitieuze strategie NVP en nieuwe identiteit
21.05 uur Borrel & netwerken

Locatie

Exact HQ
Molengraaffsingel 33
2629 JD Delft

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl

Kosten
De Algemene Ledenvergadering is toegankelijk voor NVP-leden.
Deelnemen aan het Social Netwerk Event is zonder kosten toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in en nieuwsgierig naar de ambities van het NVP-netwerk.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners