10/10
2017

Basiscursus Personeelsmanagement van de NVP: dé basis voor goede HR-support!

Locatie

Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

0 PE

Hoe werf je de beste nieuwe medewerkers voor jouw organisatie? En hoe zat het ook alweer met de transitievergoeding? Als HR-secretaresse of P&O-medewerker krijg je vaak steeds meer HR-taken. Haal daarom jouw HR-kennis op en ontwikkel je HR-vaardigheden met de Basiscursus Personeelsmanagement (BPM) van de NVP. Schrijf je snel in!

Met de Basiscursus Personeelsmanagement van de NVP ontwikkel jij je binnen jouw organisatie tot goede ondersteuner op HR-gebied. Je spijkert je kennis bij over personeelsmanagement en arbeidsrecht en gaat aan de slag met sociale en communicatieve vaardigheden die voor je functie van belang zijn. Je wordt in deze training op MBO/MBO+ niveau klaargestoomd door gespecialiseerde docenten met een achtergrond als personeelsmanagement adviseur, trainer communicatieve vaardigheden of  jurist gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Voor wie is deze cursus bedoeld?
Deze cursus is de juiste plek voor jou als je een nieuwsgierige en leergierige medewerker personeelszaken of secretarieel/administratief medewerker met taken op het gebied van personeelsmanagement bent. Je hoeft geen beroepsopleiding op het gebied van personeelsmanagement te hebben gevolgd en een specifieke vooropleiding is niet vereist.

Wat levert het je op?
Aan het eind van de training heb je:

  • zicht op de positie en de rol van de HR-afdeling binnen een organisatie;
  • zicht op de diverse deelgebieden van personeelsmanagement zoals E-HRM, werving en selectie, competentiemanagement, opleiden, verzuimbegeleiding, belonen, medezeggenschap, functioneringsgesprekken en beoordelen;
  • kennis van arbeidsrecht met betrekking tot onder andere arbeidsovereenkomst, proeftijd, ontbinding van de arbeidsovereenkomst en ontslagprocedures;
  • geoefend met voor de functie relevante sociale en communicatieve vaardigheden.

Werkvormen, huiswerk en studiebelasting
De training is een mix van theorie, oefeningen om de stof te verwerken en oefeningen om vaardigheden te ontwikkelen. Je bereidt je voor op een cursusdag door in het cursusboek en de syllabus te lezen. De studiebelasting is acht uur per trainingsdag ongeveer net zoveel tijd voor de voorbereiding.

Programma

De training bestaat uit vier cursusdagen met een tussenliggende periode van steeds twee weken. De cursusdata zijn: 10 oktober, 31 oktober, 14 november en 28 november 2017. Het programma:

  • oriëntatie op het werkveld, de positie van de HR-afdeling binnen de organisatie en aan personeelsinstrumenten (2 dagen);
  • sociale en communicatieve vaardigheden (1 dag);
  • arbeidsrecht (1 dag). 

Kosten 
NVP-leden: € 995*
Niet-leden:  € 1.095.
De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. De prijzen zijn inclusief materiaal, lunch, koffie en thee.

* Is de HR-manager of P&O-adviseur waar je voor werkt lid van de NVP, dan kun jij deze cursus ook volgen tegen het tarief voor NVP-leden. 

Locatie

Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Meer informatie

Je kunt je aanmelden voor de Basiscursus Personeelsmanagement van de NVP door te klikken op de button ‘Aanmelden’ onderaan deze pagina.

Wil je eerst meer informatie over deze cursus? Neem dan contact op met NVP Activiteiten, tel. 033 247 34 81, e-mail activiteiten@nvp-plaza.nl. De cursus wordt ook in-company aangeboden.

Annuleringsregeling

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor een cursist niet aan de cursus kan deelnemen, bijvoorbeeld ziekte. Tot één maand voor aanvang van de NVP-cursus wordt bij annulering € 55 annuleringskosten in rekening gebracht. Wanneer je je afmeldt binnen één maand voor aanvang van de cursus brengt de NVP 85% van de cursusprijs in rekening. Bij afmelding binnen twee dagen voor aanvang van de cursus ben je het volledige cursusbedrag verschuldigd. Je kunt je laten vervangen door een collega tegen de voor hem geldende prijs. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Je ontvangt binnen 3 werkdagen een bevestiging van de annulering.

Onze partners