25/09
2018

Bedrijfsbezoek, Groningen-Seaports

Locatie

Nijlicht
Schildweg 16
9909 TA Eemshaven

Doelgroep
0 PE

Het is lastig aan te geven wat het leukste onderdeel van deze bijeenkomst is. We bieden een combinatie aan van een bedrijfsbezoek aan Groningen Seaports, een workshop over slimmer samenwerken en een stuk actie in de vorm van rib-varen in en om de Eemshaven. 

Je moet er een eindje voor reizen door het prachtige Groninger landschap maar dan heb je ook wat.

We gaan op bezoek bij Groningen Seaports (GSP). Zij zijn de beheerder van de haven van Delfzijl, de Eemshaven en de aangrenzende industrieterreinen. Kijk op de website wat dat allemaal omvat. www.groningen-seaports.com  Deze overheids-NV kenmerkt zich door zeer resultaat gericht te werken en is daar in de afgelopen jaren heel succesvol in. 

Je kan natuurlijk ook naar ons bedrijfsbezoek komen, dan krijg je een prachtige inkijk in deze organisatie. Behalve wat ze doen, is de manier waarop zij werken ook interessant. Monique Quanjel en Diana Visser zullen dan uitleggen hoe bij GSP slimmer samengewerkt wordt.

Om ook even zelf te ‘proeven’ wat het betekent om in een zeehaven te werken gaan we ook het water op in zo’n snelle rubber boot om het allemaal zelf te zien.

Programma

13.00 uur Inloop
13.15 uur algemene bedrijfspresentatie
13.45 uur Presentatie/workshop: Groningen Seaports Slim Georganiseerd!
15.00 uur Varen
16.00 uur nazit tot 16.30 uur

Locatie

Nijlicht
Schildweg 16
9909 TA Eemshaven

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten:
De workshop is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE punt

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners