11/12
2018

Broodje Arbeidsrecht: actuele veranderingen en andere weetjes

Locatie

Het Proeflokaal
Grotestraat 222
5141 HE Waalwijk

Organisator
Kring Noord-Brabant
Doelgroep
Young Professionals, Professionals, Seniors
2 PE

Telkens zijn er veranderingen in de wetgeving. Mandy de Koning en Michiel Leenhouts van Ten Advocaten NV zullen de actuele veranderingen op een rijtje zetten en je van praktische tips voorzien. Daarnaast zullen we stilstaan bij diverse vragen rondom rechten en plichten rondom vakantie en ziekte. Bijvoorbeeld:

  • Wil jij weten welke afspraken u kunt maken over het opnemen van vakantiedagen?
  • Welke loonbestanddelen moeten worden uitbetaald tijdens vakantie?
  • En wat zijn de regels met ziekte tijdens vakantie?
  • Is er recht op een transitievergoeding bij urenvermindering?
  • En wat zijn de speerpunten van de Wet Arbeidsmarkt in Balans? 

Wil jij antwoord op deze vragen en meer? Misschien heb je zelf wel een vraag. Graag nodigen wij jou uit voor een Broodje Arbeidsrecht.

Programma

16:45 uur - ontvangst met koffie/thee met een broodje
17:00 uur - start bijeenkomst
19:00 uur - einde

Locatie

Het Proeflokaal
Grotestraat 222
5141 HE Waalwijk

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij Mandy de Koning (NVP Brabant) (06 – 27 03 52 61 of mdekoning@vanewijkadvocaten.nl).

Deze bijeenkomst is een samenwerking met TEN Advocaten en zal daarom definitief plaatsvinden. 

Kosten
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00. We willen niet-leden vragen zich aan te melden door middel van een e-mail aan info@nvp-hrnetwerk.nl.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners