12/12
2019

Burn-out; oorzaken, gevolgen en herstel

Locatie

HZ University, Edisonweg 4, 4382 NW in Vlissingen. Bij de receptie verwijzen ze je graag door naar de betreffende zaal.

Organisator
Kring Zeeland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals, Seniors, C-Level
2 PE

Op 12 december a.s. organiseert de NVP Zeeland i.s.m. de opleiding HRM van HZ University of Applied Science in Vlissingen een themabijeenkomst rondom Burn-Out. Carolien Hamming, directeur van het CSR Centrum in Meerkerk en specialist in Burn-Out begeleiding, neemt ons deze middag mee in oorzaak, gevolg en behandeling van dit fenomeen.

Sinds 1995 kennen wij het begrip Burn-Out. Dat doet vermoeden dat het een aandoening is die heeft te maken met de tijd waarin wij leven. Volgens Dirk de Wachter, psychiater, gebruikt één op de vijf Europeanen anti-depressiva. Een symptoom dat de ‘levensdruk’ te groot wordt?

Carolien Hamming gaat uitvoerig in op deze materie en vertelt hoe ver we staan in het herkennen en het begeleiden van deze ingrijpende oorzaak van arbeidsuitval. Daarnaast vertellen wij u deze middag iets over de ontwikkelingen rond de opleiding HRM en de wijze waarop wij de komende tijd willen samenwerken met u als onze partners uit het beroepenveld.

Programma

14.00 uur Inloop met koffie
14.30 uur Infor­­­matie uit de opleiding HRM
15.00 uur Inleiding Burn-Out door Carolien Hamming
16.15 uur Napraten met drankje en een hapje
17.00 uur Afsluiting

Locatie

HZ University, Edisonweg 4, 4382 NW in Vlissingen. Bij de receptie verwijzen ze je graag door naar de betreffende zaal.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling via Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij André de Korte, akorte@hz.nl of 06-22694281.

Kosten:
Voor NVP-leden is deze bijeenkomst kosteloos. Niet-leden betalen € 50,- (exclusief BTW). Ben je na deelname enthousiast omdat je een interessante en inspirerende bijeenkomst hebt gevolgd en energie krijgt van een sterk HR-netwerk? Word dan NVP-lid. We sturen je dan geen deelnamefactuur.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners