12/06
2019

Candidatemarketing: De beste kandidaten aan tafel. Het kan!

Locatie

TrueLime, Charles Petitweg 35 B13, 4827 HJ in Breda

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
2 PE

Wat beweegt de sollicitant nu écht in het solliciteren?
Candidatemarketing is werven vanuit het perspectief van de sollicitant, zodat de beste kandidaten bij jouw organisatie solliciteren.

Het is gelukt! Aaltje Vincent deelt nog een keer haar kennis van 'Candidatemarketing' tijdens een NVP-bijeenkomst. Aaltje is de grondlegger van de Jobmarketing-methode (2007), van Solliciteren via LinkedIn (2009) en van Candidatemarketing (2018). En zij spreekt op 12 juni in Breda over de kracht van Candidatemarketing.

Al jaren werkt Aaltje Vincent met tienduizenden werkzoekenden en weet zij als geen ander hoe je sollicitanten raakt! Aaltje deelt een simpel maar effectief model met je dat enorm veel mogelijkheden heeft. Kansen die nu (vaak) nog niet worden benut maar waarmee je wel de beste kandidaten aan tafel krijgt.

Het door haar ontworpen KETS-model© staat voor:

  • Kennis – hoe de sollicitant zichzelf optimaal kan selecteren: ben ik de beste kandidaat?
  • Eenvoud – hoe maak je het solliciteren voor sollicitanten écht laagdrempelig?
  • Transparantie – sollicitanten willen transparantie op het proces, hoe doe je dit en wat werkt?
  • Snelheid – met welke snelheid in je interne proces bind je sollicitanten?

Het model kent 150 facetten, waarvan er zo’n 40 op de 12e worden besproken. Op een interactieve manier wordt  je een spiegel voorgehouden en ontdek je wat er binnen jouw organisatie al goed gaat en wat er nog veel beter kan om de beste kandidaten aan te trekken. Je gaat naar huis met concrete handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt!


Over Aaltje Vincent
Aaltjes uitgesproken vakmanschap is het slaan van bruggen tussen mensen die nieuw werk willen veroveren en selecteurs. Zij kent de sollicitant en zijn weg, de candidate journey, door en door. Al decennialang volgt zij dagelijks de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, in recruitment en in het solliciteren op de voet en deelt dit via coaching, training, spreken, blogs, updates, boeken en in de landelijke pers.

www.aaltjevincent.nl

Aaltje heeft op 21 februari jl. ook meegewerkt aan een NVP-bijeenkomst die met een 8 is beoordeeld. Veel energie, veel interactie. Na de bijeenkomst ga je met nieuwe ideeen sollicitanten werven.
Bekijk ook de aftermovie 'Candidatemarketing' om te horen en te zien welke take aways de deelnemers op 21 februari mee naar huis namen.

Programma

15.30 Ontvangst
16.00 De kracht van Candidatemarketing
18.00 Netwerkborrel

Locatie

TrueLime, Charles Petitweg 35 B13, 4827 HJ in Breda

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij het NVP-bureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.
Studenten kunnen kosteloos deelnemen, echter dienen zij dit wel bij aanmelding bekend te maken door een e-mail te sturen naar activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners