23/11
2017

Club NVP presenteert: HR Beyond Borders

Locatie

Better Meetings
Woudenbergseweg 41
3711 AA Austerlitz

0 PE

HR BEYOND BORDERS

Better Future heeft een bijzonder leiderschapsprogramma waarin een belangrijke rol is weggelegd voor nieuwkomers (vluchtelingen). Tijdens dit event brengen we je met hen in contact. Onder andere tijdens het diner. Hoe kunnen we samen bouwen aan een betere toekomst? En wat is onze to-do-list voor de wereld? Onze gasten, de nieuwkomers, hebben nog een andere belangrijke rol: ze gaan deze avond voor ons koken en zorgen tijdens het diner voor een bijzonder muzikaal programma. De nieuwkomers zijn kandidaten uit het programma Face The Future, een initiatief dat mede wordt geleid door prinses Laurentien.

Er zijn vijf ronde tafels waaraan de deelnemers met elkaar in gesprek gaan over de volgende thema’s: vluchtelingen in het bedrijfsleven, vrouwen in het bedrijfsleven, Sustainable Development Goals, Youth employability en HR-impact Beyond Borders.

Programma

15:30 uur: inloop
16:00 uur: 1e ronde
16:45 uur: 2e ronde
17:45 uur: Buffet (door nieuwkomers) & Syrische band
18:45 uur: Plenaire feestelijke afsluiting
20:00 uur: Borrel & netwerken

Inclusief workshops, muziek, borrel en maaltijd. 

Kosten
De kosten om deel te nemen aan deze Club NVP zijn €50,- exclusief BTW per NVP-lid. Dit bedrag komt ten goede aan: de Syrische band, de vier nieuwkomers die voor ons koken en het project ‘Buzz’ in rural India.
Niet leden betalen  125,- exclusief BTW. 

Locatie

Better Meetings
Woudenbergseweg 41
3711 AA Austerlitz

Meer informatie

Ga mee op reis; op zoek naar wat HR beyond borders is en wat écht HR-leadership is. Wat betekent leiderschap voor jou? Club NVP en Better Future gaan beyond borders; goeddoen voor je organisatie én de wereld. Leiders die maatschappijkritische onderwerpen weten om te draaien in kansen voor de organisatie en de wereld eromheen, organisaties die daar een leidende rol in durven te nemen.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van Club NVP

Onze partners