01/06
2017

ClubNVP presenteert: Inspelen op de digitalisering, kampvuurconcert & barbecue

Locatie

Theater Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten 

 

 

Hoe ziet de toekomst van werk en organisatie eruit? En wat betekent dat voor de rol van HR? In deze masterclass verkennen we de gevolgen van technologische ontwikkelingen zoals digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie. Robots nemen niet alleen banen in fabrieken over, maar kunnen ook administratief werk doen, de klantenservice bemensen en auto’s besturen. En in toenemende mate zien we dat ook het werk van hoogopgeleide kenniswerkers, zoals advocaten en artsen, dankzij kunstmatige intelligentie veel sneller en beter kan. Deze ontwikkelingen hebben grote gevolgen voor de rol van de manager, veranderen de betekenis van leiderschap en geven nieuwe inhoud aan de HR functie. Hoe speelt u in op deze ontwikkelingen?

Spreker:
Dr. Willem Peter de Ridder is directeur van Futures Studies. Als futuroloog is hij een veelgevraagd spreker, auteur, strategie consultant en transformatiemanager. Futures Studies ondersteunt organisaties bij het verkennen van de toekomst, het formuleren van een toekomstbestendige strategie en het managen van disruptie. In 2016 verscheen zijn meest recente boek, Digital by Default, over strategisch management in de digitale transformatie. Hij schrijft ook regelmatig blogs op www.futuresstudies.nl.

Aansluitend aan de masterclass is er een gezellige barbecue met onder andere Flintburgers, pulled pork, zalmforel en gambaspiesjes en een kampvuurconcert, verzorgd door het Songwriters Gilde Amersfoort.

Het Songwriters Gilde Amersfoort staat garant voor een netwerk met de beste opkomende singer-songwriters. In samenwerking met Flint presenteren zij een intiem concert, waarbij de akoestische klanken worden ondersteund door een knisperend kampvuur. Kom luisteren en laat je tijdens de barbecue verrassen met heerlijkheden van de barbecue, zoals Flintburgers van een topslager uit Nijkerk, pulled pork, zalmforel en gambaspiesjes.

Programma

Het programma begint om 16.00 uur en zal rond 22.00 uur eindigen, kijk voor meer informatie op www.clubnvp.nl.

Locatie

Theater Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

Meer informatie

Onze partners