28/05
2018

Coaching Werkt! het effect van coaching voor succesvol talentmanagement

Locatie

UNLP - Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling en Communicatie
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

0 PE

Talentmanagement in combinatie met generatiemanagement is belangrijk voor het binden en boeien van werknemers. Met een goed doordacht talentmanagement zorg je dat een organisatie in dynamische tijden succesvol en onderscheidend blijft. Ontdek wat het effect van coaching is op succesvol talentmanagement.

In deze praktijkgerichte workshop krijg je een update over hoe coaching kan bijdragen aan talentmanagement binnen je organisatie en over jouw rol als HR-professional. Je zult nieuwe kennis vergaren, elkaar spreken en oefenen.  

Programma

13.45 uur: Ontvangst
14.00 uur: Start workshop

- Korte kennismaking
- Update coaching en talentmanagement vanuit positieve psychologie
- Rol HR-professional
- Oefeningen:

  • hoe peil ik de coachbehoefte in mijn organisatie 
  • hoe meet ik het effect van coaching en hoe draagt dit bij aan HR-beleid en talentmanagement.

16.30 uur: Retrospective: wat neem ik hiervan mee naar mijn organisatie
16.45 uur: Einde

Drs. Margreet Steenbrink en ir. Miriam Oude Wolbers begeleiden deze workshop. Recent verscheen hun boek 'Coaching werkt! Hoe coaching bijdraagt aan succesvolle organisaties ', december 2017, Boom Uitgevers Amsterdam. Dit boek gaat niet over hoe je moet coachen. Het laat juist zien hoe coaching werkt en op welke manier je het kan inzetten in jouw organisatie. Het boek Coaching Werkt! Is geschreven voor leidinggevenden, hr-adviseurs, inkopers van coaching en interne coaches. Beiden werken al jaren voor diverse organisaties als coach, trainer en consultant en als bestuurder verbonden aan de NOBCO. Zie www.coachingwerkt.com

Locatie

UNLP - Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling en Communicatie
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Eunice Coli via info@nvp-plaza.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten:
De workshop is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners