11/04
2018

College tour Millennials Burn-out

Locatie

De Grote Werf
Oudegracht 201
3511 NG Utrecht


Het pand ligt op loopafstand van het treinstation aan de Oudegracht. Parkeergarage Springweg zit op 2 minuten loopafstand. Parkeerkosten komen voor eigen rekening.

0 PE

Je werkt kei-hard. Je wilt carriére maken. Sterker nog, je MOET carrière maken, maar waarvoor eigenlijk? Uit liefde voor de mensen om je heen? Uit angst voor later? Of simpelweg om jezelf te bewijzen dat je meer kan zijn dan je al bent? Wat is nou écht belangrijk?

Dit zijn dilemma’s die we allemaal tegenkomen en soms eisen deze helaas een tol. De term burn-out hoor je vaak vallen, maar wat houdt een burn-out eigenlijk precies in? Hoe voelt het en wat zijn de signalen? Reageren wij met z’n allen niet een beetje te heftig op alle commotie? Op woensdag 11 april gaan arbeidspsychologen, een coach en een ervaringsdeskundige met elkaar in gesprek. En jij kan er gratis bij zijn!

Het wordt een avondvullend programma, waarin wij jou willen aansporen na te denken over jezelf en mensen om je heen. Wij nodigen jullie daarom graag uit om je eigen kennis over het onderwerp te delen aan de hand van verschillende stellingen. Hier eindigt de avond nog niet. Na de college tour praten we gezellig na met een borrel en een hapje. Kortom, het wordt een leerzame, gezellige avond! Vanaf 18:30 ben je van harte welkom en staat er koffie en thee klaar.

Programma

18:30 uur: Inloop met koffie en thee
19:00 uur: Start college tour
20:00 uur: Pauze
20:15 uur: Vervolg college tour
21:00 uur: Afronding en borrel

Locatie

De Grote Werf
Oudegracht 201
3511 NG Utrecht


Het pand ligt op loopafstand van het treinstation aan de Oudegracht. Parkeergarage Springweg zit op 2 minuten loopafstand. Parkeerkosten komen voor eigen rekening.

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Martin van Rijn (martin.vanrijn@outlook.com) of met Mandeley Mol (mandeley.mol@hotmail.com). Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl. Ook via Facebook is het evenement te volgen via de facebookpagina NVP Young Professionals. 

Kosten: 
Deelname aan deze bijeenkomst is voor NVP-leden gratis. Ben je een Young Professional en wil je eens kennis maken met de NVP Young Professionals? Dan ben je ook van harte uitgenodigd. 

 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners