15/06
2017

Congres HRM bevordert innovatiecapaciteit (NVP)

Locatie

Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24 in Ede.

0 PE

Let op! Dit congres is verplaatst naar 30 oktober 2017. Meld je hier aan.

 

Innovatie staat in de top drie van grootste uitdagingen voor de CEO. Onderzoek wijst uit dat het innovatievermogen niet alleen bevorderd wordt door de financiële prestaties of techniek, maar ook door een zorgvuldig gekozen HR-beleid. Innovatie is het meest effectief wanneer er sprake is van HR-procesinnovatie.

Om de wetenschappelijke stand van zaken en de praktijk op dit terrein in kaart te brengen organiseren de NVP, Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een congres op 15 juni 2017. Centraal staat de ontmoeting van wetenschap en praktijk ten behoeve van evidence-based HRM praktijken die innovatie bevorderen. 

Programma

Het congres start met een lunch om 12.00 uur, waarna je de rest van de dag interactief kennis kunt maken met inzichten uit
wetenschap en praktijk. Presentaties van tools en onderzoeksresultaten worden afgewisseld met inspirerende keynotes
en interactieve workshops.

12.00 uur

Inloop met lunch

    
12.45 uur

Prof. dr. Steven DHondt: “Blockchainorganisaties versus platformorganisaties, welke toekomst?”
De nieuwe blockchaintechnoglogie (zoals de bitcoin) zorgt voor onverwachte mogelijkheden om de macht van platformbedrijven te doorbreken. Maar breken de tijden aan waarin de medewerker weer meer greep krijgt op de organisatie, en daarmee op zijn autonomie en kwaliteit van de arbeid?

    

13.45 - 15.00 uur

1e ronde sessies    

15.15 - 16.30 uur

2e ronde sessies    
16.45 uurDr. Annet de Lange: “De waarde van toegepast onderzoek voor wetenschap en praktijk”
Via een overzicht van relevante inzichten wordt ingegaan op de waarde die toegepast onderzoek kan creëren in de toepassing en implementatie van HRM in organisaties en tegelijkertijd in het opleveren van nieuwe wetenschappelijke studies.
    
17.30 uur(netwerk)Borrel    
18.00 uurEinde    

 

Parallelsessies:


Kosten
NVP leden, docenten & masterstudenten HAN en Radboud Universiteit, PhD studenten betalen dan €125,-. Overige deelnemers betalen €225,-. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW, inclusief lunch en netwerkborrel.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wacht dus niet te lang met aanmelden.

Bekijk de flyer van het congres.

Locatie

Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24 in Ede.

Meer informatie

Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen e.d. kun je contact opnemen met NVP, 033 247 34 81 of activiteiten@nvp-plaza.nl.

Aanmelden
Wil je je aanmelden en ben je PhD student, docent, masterstudent van de HAN of Radboud Universiteit? Meld je dan aan, via de button onderaan de pagina, als 'niet lid' en stuur een korte mail naar activiteiten@nvp-plaza.nl. Beschrijf hierin kort dat je recht hebt op de korting voor het evenement.

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per e-mail (activiteiten@nvp-plaza.nl). Indien je je opgeeft en niet tijdig afmeldt, of niet komt, worden de gemaakte kosten à € 125,00 in rekening gebracht.

Onze partners