12/05
2017

Dag van het werkplezier: Laat je inspireren op een werkevent met festivalsfeer

Locatie

De Grolsch Veste in Enschede

0 PE

Haak aan op de revolutie!

Op 12 mei maakt de dag van het werkplezier zich sterk voor een prettige werkomgeving! 

Wat en waarom?
Op dit moment lopen 1 op de 7 werkende Nederlanders het risico om in een burn-out terecht te komen. Dit kunnen wij niet aanzien! We geloven dat iedereen recht heeft op een gelukkig werkleven en hebben om deze reden de Dag van het Werkplezier in het leven geroepen. De Dag van het Werkplezier is een jaarlijks terugkerend event waarbij we op een positieve manier licht schijnen op het onderwerp werkstress. Vanuit de filosofie van de Positieve Psychologie richten we onze aandacht op het versterken van wat goed gaat in plaats van de aandacht te richten op het bestrijden van wat niet goed gaat! Dus niet het bestrijden van stress, maar het stimuleren van werkplezier en een positieve manier van omgaan met stress. Op de Dag zullen er inspiratiesessies zijn, workshops en sprekers. Alles om de energie te boosten en je te laten zien dat werk heel leuk kan zijn!

Voor wie en wanneer?
Voor iedereen die voor zichzelf of in zijn/haar organisatie een positief geluid wil laten klinken. Wil je weten hoe jij voor jezelf, binnen je team of binnen je organisatie werkplezier kunt stimuleren en op een positieve manier kunt omgaan met stress? Dan is deze Dag iets voor jou!

Het maakt niet uit of je als medewerker komt, met je team komt of vanuit een rol als HR Manager of Directeur van een organisatie. De boodschap is steeds dezelfde!

Locatie

De Grolsch Veste in Enschede

Meer informatie

Mooi meegenomen en extra leuk!

Maximaal 40 NVP-leden kunnen met 25% korting deelnemen aan de dag van het werkplezier.

Spelregels:

  • Wil je deelnemen dan gelden de voorwaarden die horen bij de dag van het werkplezier.
  • Geef op het aanmeldformulier op de website van de dag van het werkplezier aan, dat je namens de NVP deelneemt. Op basis van deze informatie wordt de korting verrekend.

Voor meer informatie over het programma en om je aan te melden voor een fantastische dag, check de site van De Dag Van Het Werkplezier.

We wensen je alvast een energieke, inspirerende en vooral plezierige dag toe!

Onze partners