07/06
2017

De HR Businesspartner van de toekomst

Locatie

HR Ontwikkelhuis
Sitiopark 13
3941 PP Doorn

0 PE

Het HR Ontwikkelhuis is een expert op het gebied van de rol van de HR Businesspartner. Wij geloven in het potentieel van jonge, talentvolle HR Professionals. Het HR Ontwikkelhuis organiseert samen met de NVP een avondprogramma waarin we jonge talenten willen laten kennismaken met de HR Businesspartner rol.

Als HR Business Partner ben je je eigen kapitaal. Wat, hoe, voor wie en met wie je ‘iets’ doet bepaalt de mate van je effectiviteit en zichtbaarheid. Het is van belang dat je proactief werkt en voortdurend voorbereid bent op je klant, de business en de bijdrage die je hieraan wilt en kunt leveren. Je neemt jezelf namelijk mee als ‘instrument’. In het programma willen we jullie op interactieve wijze een inleiding geven in deze rol. Daarnaast gaan we met verschillende kleine werkvormen ontdekken wat er nodig is om te excelleren in deze rol.

Een avond waarin inspireren en netwerken centraal staan.

Het HR Ontwikkelhuis
Waardevol zijn en blijven, dát is voor HR-professionals en -teams de uitdaging. De rol van partner in business innemen, is daarvoor essentieel. Je legt continu verbinding tussen de organisatie en HR, nu en met de blik op de toekomst. Krachtige HR Businesspartners gebruiken daarbij hun expertise, talenten en persoonlijk leiderschap. Zo maken zij het verschil. Zo hebben zij impact. Zo hebben zij waarde. Vanuit onze visie en ervaring helpen wij talentvolle HR Businesspartners en HR-teams zich te ontwikkelen tot succesvolle partners in business. Het HR Ontwikkelhuis biedt hierin impactvolle ontwikkelprogramma’s. ‘Inspirerend’, ‘krachtig’, ‘expertise’ en ‘gericht op ervaringsgericht leren’ zijn veelgenoemde reacties.

Meer informatie over het HR Ontwikkelhuis vind je op onze website http://hrontwikkelhuis.nl

Programma

18:30 uur Inloop

19:00 uur Start workshop

21:00 uur Borrel

22:00 uur Einde 

Deelnemers
Bij minder dan 11 deelnemers gaat de bijeenkomst niet door.
Locatie

HR Ontwikkelhuis
Sitiopark 13
3941 PP Doorn

Meer informatie

Voor inhoudelijke of organisatorische informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Vincent ter Wal, vincent@paulterwal.nl. Voor vragen m.b.t. tot aanmeldingen/bevestigingen kun je contact opnemen met de NVP via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per e-mail (activiteiten@nvp-plaza.nl). Indien je je opgeeft en niet tijdig afmeldt, of niet komt, worden de gemaakte kosten à € 50,00 in rekening gebracht.

Onze partners