03/10
2017

De Nieuwe Arbowet, wat betekent dit voor jouw organisatie?

Locatie

Eekwal 12, 8011 LD Zwolle

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

Het arbeidsrecht staat nooit stil. Veel wet- en regelgeving wordt aangepast of toegevoegd. Het is goed om daar een avond met elkaar bij stil te staan. Centraal deze avond staat de nieuwe Arbowet. Achtergrond van deze wet is dat wij allemaal langer moeten blijven werken. Daarom is de wet vooral gericht op preventie. De belangrijkste wijzigingen komen aan bod. Wat moet er aangepast worden om te voldoen aan deze nieuwe wet? Tevens worden de sancties besproken, werkgevers krijgen een jaar de tijd om de veranderingen door te voeren. 

Nieuw kabinet voor 3 oktober?
Als er voor de bijeenkomst een nieuw kabinet en regeerakkoord is dan nemen we de arbeidsrechtelijke consequenties hiervan in de lezing mee. Het deel over de Nieuwe Arbowet zal dan worden ingekort. 

Organisatie: Hanze advocaat heeft een eigen visie op de advocatuur. Denken in oplossingen en belangen, in plaats van problemen en standpunten. We focussen ons volledig op het arbeidsrecht en behandelen alleen zaken die daarmee te maken hebben. Bij Hanze advocaat werken arbeidsrechtspecialisten die gepokt en gemazeld zijn in het vak. Mensen die een daadkrachtige en oplossingsgerichte stijl van werken hebben. Hanze advocaat heeft vestigingen in Zwolle, Groningen en Utrecht.

Programma

17.00 – 18.00 uur   Ontvangst en lichte maaltijd
18.00 – 20.00 uur   “De nieuwe arbowet, wat betekent dat voor jou” door arbeidsspecialisten van Hanze advocaat
Vanaf 20.00 uur      Borrel en netwerken

Kosten
Deze bijeenkomst is gratis voor NVP-leden. Niet-leden betalen € 25,-. 

Locatie

Eekwal 12, 8011 LD Zwolle

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Corine de Vries, via 06 211 172 88 of corinejdevries@gmail.com. Voor praktische zaken over aanmeldingen/bevestigingen e.d. kun je contact opnemen met de afdeling Activiteiten, 030 600 90 70 of e-mail activiteiten@nvp-plaza.nl

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlJe kunt je ook laten vervangen door een collega. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners