27/11
2018

Duurzame inzetbaarheid, hoe ga je hiermee aan de slag, nu en in de toekomst

Locatie

UvA Amsterdam
Roeterseilandcampus (gebouw A (wijnrood)), zaal A3.01
Nieuwe Achtergracht 166
1018 WV Amsterdam
Ingang t.h.v. De Brug

Organisator
NVP
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
2 PE

Duurzame inzetbaarheid (DI) wordt een steeds belangrijker thema voor nu en in de toekomst.
Van medewerkers wordt verwacht dat zij zich continu blijven ontwikkelen en ook dat zij vitaal blijven om langer door te werken. Duurzame inzetbaarheid wordt vaak ten onrecht gekoppeld aan oudere medewerkers, maar deze is van belang voor alle werknemers. Wat is duurzame inzetbaarheid nu eigenlijk en wat betekent dit voor jouw organisatie, wat wordt er al gedaan of juist niet? Hoe kun jij als werkgever hieraan ondersteuning bieden? En wat kunnen we leren van organisaties die reeds bezig zijn met dit thema?

Deze praktische en interactieve workshop wordt verzorgd door Kring Holland in samenwerking met Jeannette Ter Meulen en Stefan van Slageren van GITP, Dyanne den Boestert van Port of Rotterdam en Esmée Meulenkamp van Work Heroes.

Aan de hand van de theorie, voorbeelden van praktijkervaringen en oefeningen krijg je handvatten hoe je binnen je eigen organisatie aan de slag kunt gaan met duurzame inzetbaarheid.

 

Programma

15.30 uur: Inloop
16.00 uur: Welkom door NVP
16.10 uur: Eerste deel workshop Duurzame Inzetbaarheid door GITP, Port of Rotterdam & Work Heroes
17.30 uur: Pauze incl. broodjes
18.00 uur: Tweede deel workshop
19.00 uur: Afsluiting 

Locatie

UvA Amsterdam
Roeterseilandcampus (gebouw A (wijnrood)), zaal A3.01
Nieuwe Achtergracht 166
1018 WV Amsterdam
Ingang t.h.v. De Brug

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

 

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners