06/10
2021

EAPM congres Re-imaging the future of HR (6 & 7 oktober)

Locatie

Lithuanian Exhibition and Congress Centre- LiTEXPO, Vilnius Lithuania

Organisator
EAPM
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
0 PE

het 30e EAPM (European Association for People Management) congres ‘Re-imaging the future of HR’ belooft een van de grootste HR congressen te zijn in Europa. Het congres vindt deze keer op 6 en 7 oktober plaats in Vilnius, Litouwen. Naast fysieke deelname is het ook mogelijk het congres online te volgen. Het EAPM congres heeft een lange historie en wordt al sinds 1963 elke twee jaar gehouden.

Het EAPM Congres is dé plek om HR-kopstukken te ontmoeten, de laatste HR-trends te horen, ideeën uit te wisselen met je HR collega’s en nieuwe internationale vrienden te ontmoeten. 
Als NVP-lid kun je bovendien met korting deelnemen aan dit EAPM Congres.

Voor meer informatie over het EAPM Congres, het programma, de sprekers en om je meteen aan te melden klik hier.

Schrijf je voor 15 september in, tegen een gereduceerd tarief, voor de online of offline variant. Keynote sprekers zijn Dave Ulrich, Daniël Süskind en vanuit Nederland, Tom Haak en Rob Veersma.
Bekijk ook onderstaande video’s voor een impressie van de inhoud, opzet en thema’s van dit bijzondere internationale congres.

En..... schrijf je tijdig in

 

Programma

Voor meer informatie over het programma, alle sprekers, eventueel verblijf en om je in te schrijven kijk je op de congrespagina via www.hrweek.eu

Locatie

Lithuanian Exhibition and Congress Centre- LiTEXPO, Vilnius Lithuania

Onze partners