04/04
2019

EAPM Congress 2019

Doelgroep
0 PE

Op 4 en 5 april organiseert the European Association for People Management (EAPM) het 29e European HR Congress in Bled, Slovenië. Het EAPM congres heeft een lange historie en wordt al sinds 1963 elke twee jaar gehouden.

Dit jaar gaat het over de continue aanpassing van de rol van HR als gevolg van onder andere digitale technologie, agile werken en culturele en organisatorische transformaties. 

Daarnaast is het congres natuurlijk dé plek om kopstukken in HR te ontmoeten, de laatste HR-trends te horen, ideeën uit te wisselen met je HR collega’s en nieuwe vrienden te ontmoeten. En dat alles in een prachtige groene omgeving in Slovenië. Kortom: dit congres mag je niet missen!

Als NVP-lid kun je met korting deelnemen aan het EAPM Congress 2019

Je kunt de volgende kortingscode gebruiken: EAPMMEMBERS2019 
•    aanmelding voor 31 januari 2019 - € 377+vat 
•    aanmelding voor 28 februari 2019 - € 435 + vat
•    normale prijs - € 464 +vat 

NVP Netwerk Internationaal organiseert een delegatie naar dit EAPM-congres. Nadere informatie met betrekking tot reis- en verblijfsmogelijkheden en netwerken tijdens het congres kan worden verkregen bij Hans Brouwer: hans.brouwer@planet.nl 

Voor meer informatie over het EAPM Congres en om je meteen aan te melden klik hier


Extra informatie over reis en verblijf
Voor vervoer van Ljubljana naar Bled raden we je aan om GoOpti te gebruiken – de website voor transfers van oa vliegvelden: betrouwbaar, op tijd en met scherpe prijzen. Je kunt vervoer regelen op hun website – goopti.com . Je kunt aankomstlocatie (het hotel waar je verblijft) ingeven. Het advies is om eerst je boeking te regelen in een van de hotels in Bled – deze vind je op de website Love-hr.com onder de tag Locatie en hotels. Vergeet bij het reserveren van het hotel niet te vermelden dat je daar als deelnemer aan het EAPM-congres zult verblijven.

Onze partners