17/06
2019

Een ALV met een inspirerend verhaal

Locatie

SAP Nederland, Amerikastraat 10, 5232 BE 's-Hertogenbosch

Organisator
NVP bestuur
Doelgroep
Young Professionals, Professionals, Seniors, C-Level
0 PE

Op maandag 17 juni a.s. wordt de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Alle NVP-leden zijn hiervoor uitgenodigd en van harte welkom. 

Tijdens de ALV worden de standaard agendapunten besproken, zoals de notulen van de vorige ALV en de jaarrekening 2018.

Maar er is meer: voor de vergadering trakteren we je op een inspirerend verhaal van ‘Happyholic’ Itamar Sharon. Hij schreef het boek ‘Happyholics – leidinggeven aan mensen die het niet doen voor de poen'. Happyholics zijn mensen die een positief kritische houding hebben, die ambitie hebben om echt waarde toe te voegen, die zichzelf goed kennen als het gaat om talenten en valkuilen en die leergierig en betrokken zijn. Zij kunnen zeer waardevol zijn voor de organisatie, maar hoe ondersteunen en stimuleren wij hen? Daar neemt Itamar ons in mee.

Itamar Sharon, is trainer/adviseur en Gallup gecertificeerd coach bij Leeuwendaal en schrijver van het boek Happyholics. Vanuit zijn enthousiasme, gevoel en scherpe analyses helpt hij organisaties en deelnemers in trainingen vooruit te kijken: ‘welk gedrag is er vanuit mij nodig om betere resultaten te behalen én om het meer naar mijn zin te hebben?’ Itamar begeleidt organisaties in het publieke domein en de profitsector in trajecten voor leiderschapsontwikkeling, professionele ontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Uiteraard is er weer alle ruimte om te netwerken en na te praten tijdens de pauze en borrel.

De vergaderstukken voor de ALV worden ca. een week voorafgaand aan de vergadering op het besloten ledengedeelte van deze website gepubliceerd.

Tot maandag 17 juni.

Programma

16.00 – 16.30 Inloop en ontvangst
16.30 – 18.00 Inspiratiesessie met Itamar Sharon
18.00 – 18.30 Pauze met broodjes en soep
18.30 – 20.00 Algemene Ledenvergadering
20.00             Borrel

Locatie

SAP Nederland, Amerikastraat 10, 5232 BE 's-Hertogenbosch

Onze partners